fbpx
Sluiten

Wil jij online groeien met je bedrijf?

Hi, wat leuk dat je er bent! Heb je een goed lopend bedrijf, of ga je net starten met je bedrijf of project? Maar ben jij nog niet genoeg zichtbaar in deze online wereld? I’m your girl! In de huidige tijd kunnen een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website en een goede social media strategie niet meer ontbreken. Het helpt je om jouw potentiële klanten te bereiken en ze warm te maken voor jouw product of dienst. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je website goed gevonden wordt.

Weet jij niet welke social media kanalen je voor jouw doelgroep moet in moet zetten? Heb je geen idee welke content je kunt delen om van jouw volgers klanten te maken? Heb je een website maar kan deze wel kritische blik, een nieuwe uitstraling en vernieuwde teksten gebruiken? Dan kan ik je helpen! Ik help jou graag om jouw online dromen te verwezenlijken. Of het nu gaat om een nieuwe website of hulp bij een social media strategie. Stuur mij een berichtje als je wilt weten hoe ik jou kan helpen met jouw online zichtbaarheid.

Nieuwe website laten maken

Je website is een belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf! En daarnaast een super goed middel om meer leads en klanten aan te trekken. Het is belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers, dat het past bij wat jij wilt uitstralen en bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Ik help je graag met een kick-ass website die 100% bij jou past en waarmee je jouw droomklanten aantrekt.

Zelf je website leren bouwen

Jij wil veel meer klanten bereiken en je weet dat een website daar een super goed middel voor is. Je wilt jouw professionaliteit en persoonlijkheid laten zien, zodat de leukste klanten direct een goed gevoel krijgen als ze op jouw website komen. Maar je wil dit wel zélf doen! In mijn online cursus leer je hoe je een kick-ass website bouwt die 100 % bij jou en jouw bedrijf past en waarmee je jouw droomklanten aanspreekt.

Online SEO Cursus

Je zit vol passie voor je vak en bent super goed in wat je doet. Jouw potentiële klanten weten alleen niet wat jij te bieden hebt, omdat ze je simpelweg nog niet hebben gevonden. Besef je wel hoeveel potentiële klanten jij laat lopen als je website slecht vindbaar is in Google? In mijn online cursus Keihard Groeien met SEO leer je op een laagdrempelige manier hoe je jouw website optimaliseert voor zoekmachines. Zodat jij een hogere positie verovert in de zoekresultaten van Google en meer leads en klanten aantrekt via je website.
01

Ik was meteen enorm enthousiast over de ontwerpen voor mijn website. Elisha wist welke stijl ik graag wilde hebben en dat vond ik behoorlijk knap aangezien ik nogal veel vertelde. Haar creativiteit en nauwkeurigheid vind ik echt een cadeau. Haar professionaliteit en expertise op het gebied van websites bouwen is in één woord TOP! Ze gaf mij tips & tricks hoe ik dingen zelf aan kon passen en hielp waar nodig was. Daarnaast is het ook gewoon een feest om met haar samen te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Kimberley Münster, It Is Up To You
02

Elisha is warm en prettig in contact. Heeft duidelijk kennis van zaken en het is haar gelukt om binnen 1 middag mezelf focus en perspectief te geven tav mijn social media gebruik. Op een manier die bij mij past en waardoor ik ook zin heb om ermee aan de slag te gaan.

Rianne Roes, Samen Alleen
03

Elisha is een ontzettend creatieve duizendpoot die zich altijd voor 200% inzet in het maken van pakkende content en websites. Ze is van alle markten thuis, is altijd op de hoogte van de de laatste technieken en is prettig om mee te werken.

Lieve Vriezen, Story Brand Coach
04

Elisha heeft mij ontzettend fijn geholpen met het maken van mijn website en instellen van Mailchimp. Met weinig woorden wist ze precies wat ik bedoelde en wat passend zou zijn. Het lukte haar om aan te voelen welke stijl bij mijn bedrijf past en ze heeft met haar waardevolle input een website gebouwd waar ik 100% tevreden mee ben.

Carly Ouardighi, Welkom Welzijn
05

Elisha heeft mijn website gemaakt. Wat ik enorm fijn vond is dat ze goed rekening hield met mijn wensen. Ze luisterde naar wat ik uit wilde stralen. Ze is erg precies en ontzettend fijn om mee samen te werken. Het resultaat was precies wat ik wilde.

Lianne ten Dolle, Zen en Lifestyle

Benieuwd wat ik zoal heb gemaakt?

Bekijk mijn portfolio

Benieuwd wie ik ben?

Elisha van Xplore Online

Benieuwd hoe ik jou kan helpen met je online zichtbaarheid vergroten?
Neem vrijblijvend contact met mij op!