Een succesvol online bedrijf met meer rust, vrijheid & omzet

Is dat waar je naar verlangt?

Laten we dan samen bouwen aan een online bedrijf waarmee je consistent hoge omzetten draait. Niet door meer te werken, maar door slimmer te werken.

Ik help je automatisch online trainingen of programma’s verkopen en doorlopend klanten aantrekken voor je 1:1 trajecten. Geen overvolle agenda, niet meer afhankelijk van uurtje factuurtje en eindelijk die echte vrijheid van het ondernemerschap ervaren. Zodat je meer tijd hebt voor je (toekomstige) gezin, voor jezelf of voor wat je dan ook maar het allerliefste wilt doen in het leven.

Je hebt geen mega grote ‘why’ waarbij je impact wilt maken op de wereld, maar wél op de wereld om je heen. Je klanten, je (toekomstige) gezin, je ouders, je vrienden.

Dat je een gezin hebt of graag wilt, betekent niet dat je minder ambitieus bent. Integendeel. Jouw drive om een succesvol online bedrijf te bouwen is daardoor alleen maar groter. Je droomt van minstens 10.000 euro omzet per maand. Alleen niet tegen elke prijs.

Je wil op een manier werken die past bij hoe je je droomleven voor je ziet. Je vindt je bedrijf en klanten fantastisch, maar een goede werk-privé balans belangrijker. Je wilt geen bomvolle agenda en niet 24/7 aan staan. Zoveel mogelijk klanten écht goed helpen, dat zeker, maar tegelijkertijd wel genoeg ruimte in je agenda, vrijheid en rust. Dat laatste maakt namelijk dat je nog meer van betekenis kunt zijn voor je klanten. Doordat jij super goed in je vel zit kun je er 100% zijn.

De dromen en verlangens die je hebt vragen om een andere manier van werken. Je bedrijf anders inrichten, zodat je omzet niet meer volledig afhankelijk is van de uren die je maakt. Je wil een succesvol online bedrijf bouwen. En laat ik het nou fantastisch vinden om jou daarbij te helpen.

Let’s be realistic

Grote kans dat je denkt ‘Oh man, dit wil ik’, als je de teksten hierboven leest. De kans is alleen ook groot dat je meteen denkt: ‘Ja maar hoe dan?’ of ‘Ik wil dit al zo lang maar ik blijf maar vast hangen in mijn oude manier van werken.’

Ik snap dat want die volgende stap is rete spannend en ik ga ook meteen heel eerlijk tegen je zijn… Om de vertaalslag te maken naar een online bedrijf met consistent hoge omzetten is niet per se makkelijk. Het vraagt van jou dat je vrijwel alles loslaat wat je tot dusver hebt gebouwd. En dat niet alleen. Het vraagt ook van jou dat je bepaalde eigenschappen en overtuigingen loslaat.

Als jij diep van binnen gelooft dat je keihard moet werken voor je geld, bijvoorbeeld omdat je je ouders dat altijd hebt zien doen of omdat je denkt dat dat ‘zo hoort’, dan heb je dat ook echt te doorbreken. Ik weet dat als geen ander. 😉

Slim werken en niet hard werken klinkt heerlijk voor de meeste ondernemers, maar het is één van de lastigste dingen om te realiseren omdat het zo tegen de natuur in gaat van veel mensen.

Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is. Het is hartstikke mogelijk! Zeker als je daar de juiste hulp bij krijgt van een goede mentor, coach of expert.

Ik hou er alleen niet van om gouden bergen te beloven. Dit is wat het is en daar moet je op voorbereid zijn. Je moet dit dus écht willen en echt klaar zijn met je huidige manier van werken.

Als je met mij gaat werken wordt het ook niet altijd een sprookje. In de samenwerking met mij zijn er absoluut succesmomenten maar er zijn ook echt momenten dat je het even heel zwaar hebt. Die zijn alleen vele malen minder zwaar dan wanneer je het alleen doet. Ik trek je er doorheen en houd je scherp.

Oké, dan gaan we meteen door naar het volgende obstakel. Waarschijnlijk denk je nu: Oké duidelijk Elisha. Ik snap wat je hierboven schrijft. Ik ben echt klaar met mijn huidige situatie dus vertel verder.

Dan komt alleen vaak nog de volgende blokkade: ‘Een online bedrijf klinkt leuk, maar ben ik niet te laat? Zijn er niet al veel teveel online cursussen en dienstverlenende ondernemers?’

Daar kan ik kort over zijn. Nee. We zitten nog steeds in een zogenaamde early adopters markt als het gaat om het bouwen van een online bedrijf. Ook al lijkt dat misschien niet zo. Dat komt alleen omdat jij en ik in een online bubbel zitten waarbij het lijkt alsof iedereen het al doet.

Sinds 2000 is de e-learning markt gegroeid met 900% en van 2020 tot 2025 wordt verwacht dat de markt nog in omvang gaat verdrievoudingen! Hoe eerder je begint, hoe meer jij hiervan profiteert.

Hoe langer je blijft aanrommelen, hoe moeilijker het voor je gaat worden.

Dit is echt hét moment om te starten met het bouwen van een online bedrijf.

Are you ready?

Denk jij nu hell yes ik wil niet langer wachten en wil je nu écht de juiste stappen zetten om een succesvol online bedrijf te bouwen? Elke maand selecteer ik 2 ondernemers voor een gratis strategiesessie. In de sessie deel ik kansen die ik voor jou zie en geef ik je direct een aantal concrete tips. Spreek ik jou binnenkort?

Wie is Elisha Laisina

In december 2020 draaide ik voor het eerst die magische 10.000 euro omzet. Dat was voor mij op dat moment het ultieme doel, maar nog belangrijker vond ik het om dat te bereiken zonder mezelf kapot te werken en om echte vrijheid en rust te ervaren in het ondernemerschap.

Mijn overtuiging was altijd dat ik heel hard en veel uren moest werken om veel geld te mogen en kunnen verdienen, om een succesvol bedrijf te hebben. Maar ik heb aan mezelf bewezen dat die hardnekkige overtuiging bullshit is. Juist door meer los te laten, meer rust te nemen en strategischer én slimmer te gaan werken lukte het mij om consistent meer om te zetten.

Het is mijn missie om jou hier ook bij te helpen, zodat jouw bedrijf 100% past bij hoe jij jouw leven wilt leiden. Zodat je én hoge omzetten draait én tegelijkertijd meer rust en vrijheid ervaart in het ondernemerschap.

Hoe ik jou kan helpen

Een nieuwe website laten bouwen

Een online academy
laten bouwen

In mijn gloednieuwe Online Business Academy zet je in 3 maanden een succesvol online bedrijf op, voor een consistente klantenstroom en tegelijkertijd meer rust & vrijheid. Een uitgebreide online academy, inclusief 1:1 coaching!

Een salesfunnel en
strategie neerzetten

Wil jij een succesvol online bedrijf bouwen, maar heb je de middelen nog niet? Samen met mijn team help ik jou met een conversiegerichte website, winstgevende salesfunnel en een online academy voor je cursus of programma!

Wat klanten zeggen
over werken met mij

Ik heb de Online Business Boost cursus gevolgd omdat ik was begonnen met het schrijven van mijn e-book, maar totaal geen idee had hoe ik dit zou moeten verspreiden.

Door de cursus weet ik nu hoe een e-mail funnel werkt, hoeveel mails er nodig zijn om tot een koop over te gaan en welke informatie ik het beste kan delen, om mensen warm te maken voor mijn ultieme aanbod.

Ik vond de cursus ontzettend waardevol. Wat ik fijn vond was dat het laagdrempelig was en heel doelgericht. Elisha heeft een fijne vertrouwde stem om naar te luisteren. Ze komt rustig over waardoor de vibe heel fijn aan voelt.

Youki Malcorps

Elisha heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. Ik was meteen enorm enthousiast over de ontwerpen die ze had gemaakt. Elisha wist welke stijl ik graag wilde hebben en dat vond ik behoorlijk knap aangezien ik nogal veel vertelde.

Haar creativiteit en nauwkeurigheid vind ik echt een cadeau. Haar professionaliteit en expertise op het gebied van websites bouwen is in één woord TOP! Ze gaf mij tips & tricks hoe ik dingen zelf aan kon passen en hielp waar nodig was.

Daarnaast is het ook gewoon een feest om met Elisha samen te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Kimberley Munster

Al even was ik op zoek naar iemand die een mooie en goed-werkende leeromgeving voor mij kon bouwen. De telefonische intake met Elisha voelde direct goed. In een online call liet Elisha mijn nieuwe online leeromgeving zien en YES wat ben ik hier blij mee! Precies in mijn huisstijl en ook alle technische koppelingen met mijn webshop, mailprogramma en huidige website zijn goed geregeld.

Ik vond het echt een dus echt een top samenwerking. Dus wil ook een eigen leeromgeving voor jouw online cursus? Bespaar jezelf alle moeite en klop zeker even bij Elisha aan!

Lysanne Pastoor

Elisha heeft echt ontzettend veel kennis over hoe je strategisch en vooral winstgevend salesfunnels inzet voor je bedrijf. Ze heeft mij geadviseerd over hoe ik bepaalde processen in mijn bedrijf nog verder kon automatiseren en hoe ik kon opschalen door slimme strategieën toe te passen in mijn sales funnels.

Niet alleen op het gebied van de techniek is ze echt een expert, maar ze denkt ook mee over de opbouw en inhoud van je sales funnels. De combinatie van die twee zorgt voor ontzettend mooie resultaten. Dankzij de hulp van Elisha haal ik nu meer omzet uit mijn funnels.

Sharona Bolander

Dit is hét moment om te beslissen of je met mij wilt werken om een succesvol online bedrijf te bouwen.

Kies voor de snelle route en laten we er samen voor gaan!
Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om je te spreken.