fbpx
Sluiten
naar boven

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten?

Hi, wat leuk dat je er bent! Heb je een goed lopend bedrijf, of ga je net starten met je bedrijf of project? Maar ben jij nog niet genoeg zichtbaar in deze online wereld? I’m your girl! In de huidige tijd kunnen een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website en een goede social media strategie niet meer ontbreken. Het helpt je om jouw potentiële klanten te bereiken en ze warm te maken voor jouw product of dienst. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je website goed gevonden wordt.

Weet jij niet welke social media kanalen je voor jouw doelgroep moet in moet zetten? Heb je geen idee welke content je kunt delen om van jouw volgers klanten te maken? Heb je een website maar kan deze wel kritische blik, een nieuwe uitstraling en vernieuwde teksten gebruiken? Dan kan ik je helpen! Ik help jou graag om jouw online dromen te verwezenlijken. Of het nu gaat om een nieuwe website of hulp bij een social media strategie. Stuur mij een berichtje als je wilt weten hoe ik jou kan helpen met jouw online zichtbaarheid.

Nieuwe website laten maken

Ik vind het super gaaf om voor jou je nieuwe droom website te bouwen. Of het nou gaat om een simpele informatieve website, een conversie machine of een webshop. Samen bespreken we wat voor website bij jouw business past.

Social Media Strategie

Social media lijkt zo makkelijk, maar dat is het niet altijd! Want hoe haal jij klanten binnen via jouw online kanalen en wat voor content willen jouw klanten eigenlijk zien? Ik help je met de strategie en ik kan het eventueel ook voor je uitvoeren!

Zelf je website leren bouwen

Misschien wil jij wel helemaal geen website láten maken, maar wil je leren hoe je je eigen website bouwt! Je website helemaal in eigen beheer en niet meer afhankelijk zijn van een webbouwer. Ook jij kunt dit! Bekijk mijn Online Spot Cursus.
01

Elisha heeft mij ontzettend fijn geholpen met het maken van mijn website en instellen van Mailchimp. Met weinig woorden wist ze precies wat ik bedoelde en wat passend zou zijn. Het lukte haar om aan te voelen welke stijl bij mijn bedrijf past en ze heeft met haar waardevolle input een website gebouwd waar ik 100% tevreden mee ben.

Carly Ouardighi, Welkom Welzijn
02

Elisha is bij mij in Brabant geweest om een Mailchimp Workshop te geven. Ook heeft ze een prachtig template gemaakt waar ik met volle tevredenheid mee werk. Ook na de workshop werden al mijn vragen snel beantwoord. Kortom, een fijne samenwerking!

Suzanne Schaffer, LOF Agenturen
03

Elisha heeft mijn website gemaakt. Wat ik enorm fijn vond is dat ze goed rekening hield met mijn wensen. Ze luisterde naar wat ik uit wilde stralen. Ze is erg precies en ontzettend fijn om mee samen te werken. Het resultaat was precies wat ik wilde.

Lianne ten Dolle, Zen en Lifestyle

Benieuwd wat ik zoal heb gemaakt?

Bekijk mijn portfolio

Benieuwd wie ik ben?

Elisha van Xplore Online

Benieuwd hoe ik jou kan helpen met je online zichtbaarheid vergroten?
Neem vrijblijvend contact met mij op!