fbpx
Sluiten

Leer je eigen website maken en creëer jouw Online Spot

Wil jij zelfstandig en in jouw tempo je eigen website bouwen? Zodat je straks een website hebt die het ultieme visitekaartje is voor jouw bedrijf én bijdraagt aan het verkopen van jouw dienst of product? Jouw eigen plekje op het web, die je zelf kunt aanpassen wanneer je maar wilt!

Meld je dan nu aan voor mijn Online Spot cursus. Waarin jij stap voor stap, helemaal zélf je website leert bouwen.

Leer je eigen website maken en creëer jouw Online Spot

Wil jij zelf en op jouw tempo je eigen website bouwen? Zodat je straks een website hebt die het ultieme visitekaartje is voor jouw bedrijf en waarmee je (potentiële) klanten laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt? Jouw eigen plekje op het web, die je zelf kunt aanpassen wanneer je maar wilt!

Kies dan nu voor mijn Online Spot cursus, waarin jij stap voor stap zelf je website leert bouwen.

Wil jij…

Besparen op de kosten van een developer, door je website helemaal zelf te maken én bij te houden?

Volledig begrijpen hoe jouw website in elkaar zit, waardoor je alles kunt aanpassen wanneer jij wilt?

Niet afhankelijk zijn van een webbouwer en je website compleet in eigen beheer hebben?

Een website maken die bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen en je helpt jouw producten of diensten te verkopen?

Een authentieke website maken die past bij wat jij wilt uitstralen en volledig voldoet aan jouw wensen?

Niet meer hoeven stuntelen met losse artikelen en video’s, maar middels deze cursus écht een goede website bouwen?

Een compleet online programma volgen waarin je alles stap voor stap leert met video's die super makkelijk te volgen zijn?

Meld je dan nu aan voor de cursus en profiteer van de pilot prijs!

Op 30 maart 2020 starten we. Je krijgt dan een jaar lang toegang tot 6 modules, waarmee je van A tot Z jouw eigen WordPress website leert maken. Het is een eenmalige investering, want na deze cursus beschik jij over alle kennis om zelf je website te bouwen en te onderhouden.

De online training heeft een waarde van € 749,- excl. BTW. Maar jij kunt nu profiteren van de pilot prijs, met een korting van 50%!

Naast toegang tot de 6 modules krijg je ook…

+ 6 bonuslessen, om je website naar een hoger level te tillen

+ 1 technische hulplijn van een uur, om alles te vragen waar jij op vastloopt

+ een premium WordPress thema met levenslange licentie, ter waarde van $ 249,-

En dat alles tijdelijk voor maar €374,-

(excl. 21% BTW)

Het enige dat je nog moet aanschaffen is een domeinnaam + een hostingpakket. In de cursus vertel ik je hier alles over.

Jouw eigen plekje op het wereldwijde web

Met een website claim jij jouw eigen plekje op het wereldwijde web. Je bent toegankelijk voor iedereen en een goede website straalt professionaliteit uit. Of je website nu jouw online visitekaartje is, een leadmachine of de plek waar je jouw producten verkoopt. Het is naast je social media kanalen een belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf, waarop je potentiële klanten verleidt en huidige klanten informeert. Hoe tof is het als je dit helemaal zelf kunt creëren?

Volledig in eigen beheer en geen developer kosten

Deze online cursus is speciaal gemaakt voor ondernemers die niet afhankelijk willen zijn, willen besparen op de kosten van een developer en zelf hun website willen maken en beheren. Je hoeft niet meer wekenlang te zoeken naar tips & tutorials voor het bouwen van een website, met als resultaat dat je website maanden later nog steeds stilligt. Geen frustraties meer, maar echt stap voor stap uitleg waarmee jij zelf aan de slag kunt. Binnen een paar weken kan jouw nieuwe website al online zijn!

Aan het einde van deze cursus weet je…

Hoe jij een nieuwe WordPress website vanaf 0 opbouwt. Ook als je op dit moment helemaal geen technische kennis hebt!

Hoe je een website maakt waar jouw (potentiële) klanten blij van worden.

Hoe je een gebruiksvriendelijke website maakt, want ja er komen ook design- en ux principes aan bod.

Hoe je een website maakt die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen. Of het nu een informatieve website is, een echte leadmachine, of een verkoopmiddel.

Wat goede website teksten zijn waarmee je jouw (potentiële) klanten informeert of verleidt. En hoe je deze zelf kunt schrijven.

Welke type beelden ervoor zorgen dat jouw website echt uniek is.

Hoe je ervoor zorgt dat je website gevonden wordt in zoekmachines.

Hoe je zelf je website kunt onderhouden en updaten, zodat deze altijd aan de nieuwste standaarden voldoet.

Hoe je automatische back-ups maakt en terugzet, voor als er toch een keer iets mis gaat.

Wat ga je leren?

De Online Spot cursus bestaat uit 6 modules die zijn opgebouwd uit meerdere lessen. Je leert hiermee stapsgewijs jouw eigen droomwebsite te bouwen. Deze modules zijn volledig online te volgen en bestaan uit uitleg video’s en werkboeken.

01

Een plan maken

We beginnen bij de basis. Zonder plan geen goede website! Wat is het doel van je website, wie is je doelgroep en wat wil jij uitstralen? En denk vast na over je menustructuur.
02

Installatie WordPress

De eerste technische module! Je leert WordPress installeren, je thema en de plugins. Ook stel je een 'Under Constructions' pagina in. Ik sleep je er in de video's stap voor stap door.
03

Pagina's bouwen

Pagina's opbouwen vanaf nul, of met een beetje hulp van een demo. Je leert hoe je het menu aanmaakt en je footer aanpast. En misschien wil je wel een contactformulier?
04

Content maken

Sterke content maakt een website! Je gaat teksten schrijven en nadenken over de beelden die op je website moeten komen. Ga je voor rechtenvrije stockfoto's? Of foto's laten maken?
05

Livegang van je website

Tijd om te lanceren! Je website is helemaal klaar, maar voordat die live gaat test je eerst alles goed. En je krijgt tips hoe je jouw website kenbaar maakt aan de wereld.
06

Onderhoud & back-ups

Als je website live staat ben je niet voor altijd klaar. Regelmatige updates zijn erg belangrijk voor een veilige website. Je leert ook back-ups maken, voor als er toch iets mis gaat.

Hoe werkt het?

Zodra je betaling binnen is ontvang je direct jouw inloggegevens voor de Online Spot cursus in je inbox. Op 30 maart 2020 starten we. Je volgt de training via de online leeromgeving, op je eigen tempo. De modules bestaan uit video’s met uitgebreide uitleg die je direct mee kunt doen. Zo leer je stap voor stap jouw eigen website te bouwen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Voor vragen kun je elk moment terecht in de besloten Facebookgroep. Hier help je elkaar, maar ik ben er ook om vragen te beantwoorden.

Kom je ergens echt niet uit en is het een te lastige vraag voor in de groep? Schakel dan een technische hulplijn in. In de technische hulplijn heb je contact met mij via Skype en kijk ik mee met jouw scherm. Je doet het dus echt zelf, zodat je direct leert. Er is 1 technische hulplijn van een uur inbegrepen. Meer kun je altijd bijboeken. Vraag mij gerust naar het tarief!

Voor wie is deze training?

De training is voor jou als je zelf aan de slag wilt met jouw nieuwe website en niet afhankelijk wilt zijn van anderen. Vergeet die developer die niet direct beschikbaar is wanneer je hem/haar nodig hebt. Vergeet die terugkerende kosten. Vergeet de losse artikelen en video’s, waarmee je uiteindelijk helemaal vastloopt. Je gaat echt stapsgewijs leren een website te maken die volledig aansluit bij wat jij wilt uitstralen en waarop alles te vinden is wat belangrijk is voor jouw business.

Weet je al het een en ander van WordPress dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar ben je absoluut niet technisch? Ook dan is deze online training voor jou! In de video’s laat ik stap voor stap zien wat je moet doen en in het werkboek kun je alles nog eens rustig nalezen. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt en tussendoor pauzeren en terugspoelen als het te snel gaat.

Je volgt de training in je eigen tempo en als je op een bepaald punt toch technische ondersteuning nodig hebt dan ben ik er om je te helpen. Er is namelijk 1 technische hulplijn van een uur inbegrepen bij de cursus!

Plus 6 gratis bonuslessen!

Naast de basismodules krijg je nog 6 extra bonuslessen! Met deze lessen til jij jouw website naar een hoger level. In de bonuslessen leer je onder andere…

01

De basis van SEO

Nu je website live is, wil je natuurlijk ook dat die wordt gevonden! In deze gratis module leer ik je de basisbeginselen van SEO waar jij direct mee aan de slag kunt.
02

Google Search Console

Deze tool is echt een musthave als jij aan de slag gaat met SEO. Het is een gratis tool van Google en in deze bonusles leg ik jou uit wat je er allemaal mee kunt.
03

Google Analytics

Het is super interessant om te weten hoeveel bezoekers je hebt en wat ze allemaal op je website doen. In Google Analytics vind je alle belangrijke statistieken voor jouw website.
04

AVG voor je website

De AVG, je kunt het vast niet meer horen, maar wel super belangrijk. Ook jouw website moet aan een paar regels voldoen. In deze module leer je daar meer over.
05

Instagram feed

Heb je een mooie Insta feed die je ook op je website wilt? Dat kan! In deze les leer je hoe je jouw feed implementeert op je website. Je recente foto's worden dan automatisch getoond.
06

Meertalige website

Misschien heb jij wel klanten in het buitenland, of heb je de ambitie om internationaal te gaan. Dan is het handig dat jouw website ook in meerdere talen beschikbaar is.

Waarom WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je de inhoud van een website kunt beheren. WordPress is al jarenlang het meest gebruikte CMS om websites mee te maken en dat is niet voor niks! Ook in ben fan en ik vertel je graag waarom.

WordPress is gratis! Je hebt dus naast je hosting & domein geen extra kosten. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos. Er zijn zo veel plugins beschikbaar dat je vrijwel alles kunt maken. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik. In het begin is het misschien abracadabra, maar als je het onder de knie hebt is het easy! WordPress is ook nog eens zoekmachine vriendelijk. (Om echt goed gevonden te worden moet je natuurlijk wel aan de slag met SEO.) En als laatste; omdat WordPress zo populair is wordt het continu verbeterd en er wordt veel over geschreven. Heb je een probleem? Er is altijd wel ergens een oplossing te vinden!

Ga je ervoor?

YES, ga je het doen? Ga jij jouw eigen website bouwen met mijn online training? Dan kun je nu profiteren van mijn tijdelijke pilot prijs. Je krijgt maarliefst 50% korting!

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt…

Vanaf 30 maart 2020 een jaar lang toegang tot de 6 modules (ter waarde van € 749,-)

+ 6 bonuslessen, om je website naar een hoger level te tillen

+ 1 technische hulplijn van een uur, om alles te vragen waar jij op vastloopt

+ een premium WordPress thema met levenslange licentie, ter waarde van $ 249,-

En dat alles nu voor maar €374,- 

(excl. 21% BTW)

Het enige dat je nog moet aanschaffen is een domeinnaam + een hostingpakket. In de cursus vertel ik je hier alles over.

Twijfel je nog of deze online cursus is wat jij nodig hebt? Plan een gratis Skype sessie met mij in, dan beantwoord ik al je vragen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wie geeft deze cursus?

Mijn naam is Elisha. Geboren in de Achterhoek, maar tegenwoordig benoemd tot import Friezin. Vanuit mijn kantoortje in Leeuwarden help ik ondernemers hun online zichtbaarheid te vergroten, met WordPress Websites & Contentmarketing.

Mijn werk is het leukste werk dat er is! Ik ben het vanuit passie gaan doen en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Dat maakt dat ik wel een beetje een workaholic ben. Ik vind het supertof om mooie websites te maken voor klanten. Vooral als ze er daarna helemaal blij mee zijn. Ik hou ervan om mensen blij te maken door ze te helpen. Helpen met dingen die de ander misschien veel tijd en energie kosten, maar die ik superleuk vind om te doen en waar ik ook goed in ben. Ik heb alleen gemerkt dat niet iedereen een website wilt láten maken, maar dat er ook mensen zijn die dit zélf willen doen. Hoe leuk is het om deze mensen ook te kunnen helpen met de Online Spot cursus?

Naast mijn werk houd ik van uit eten met de lieve mensen in mijn leven, kijk ik graag naar goede films & series op Netflix (tips mag je altijd met me delen) en treed ik zo af en toe op als zangeres. Ik vind het heerlijk om muziek te maken en mensen daarvan te zien genieten. Maar ik hou ook van het luisteren naar (live) muziek. Als ik aan het werk ben staat Sublime FM dan ook vaak op de achtergrond aan.

Wil je meer van me weten? Stuur me dan een berichtje.

En misschien zie ik je binnenkort wel in mijn online cursus!

Liefs, Elisha

 • 374 ,-
  excl. 21% BTW
  • Vanaf 30 maart 2020 een jaar lang toegang tot de 6 modules
  • + 6 gratis bonuslessen, om je website naar een hoger level te tillen
  • + 1 technische hulplijn van een uur, om alles te vragen waar jij op vastloopt
  • Inclusief premium WordPress thema met levenslange licentie, ter waarde van $ 249,-
  • Cursus ter waarde van € 749,- (excl. BTW)

© 2020 Xplore Online