fbpx
Sluiten

10 tips om goed van start te gaan met je nieuwe website

De 10 tips helpen je als je zelf een website gaat maken, maar ook als je een website laat maken. Na het lezen van dit e-book ben jij sowieso goed voorbereid!

Je leert wat belangrijk is als je een website wilt (laten) maken die echt werkt voor jouw business.

Wat onder andere aan bod komt; Begin met een plan, denk goed na over wat je wilt uitstralen, maak sterke content en optimaliseer voor zoekmachines!

Download het e-book

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en ontvang het e-book direct in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees mijn privacyverklaring als je hier meer over wilt weten.

Wie schreef dit e-book?

Mijn naam is Elisha. Ik ben geboren in de Achterhoek, maar tegenwoordig ben ik een echte import Friezin. Vanuit mijn kantoortje in Leeuwarden help ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dit doe ik middels WordPress Websites & Contentmarketing.

Mijn werk is het leukste werk dat er is! Ik ben het vanuit passie gaan doen en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Dit resulteert in dat ik een beetje een workaholic ben. Ik hou ervan om om mooie websites te maken voor klanten. Vooral als ze er daarna super blij mee zijn! Ik vind het namelijk heel tof om mensen blij te maken door ze te helpen. Helpen met dingen die de ander misschien veel energie en tijd kosten, maar die ik graag doe en waar ik ook goed in ben. Naast dat ik websites maak voor klanten, help ik ook die groep ondernemers die het liever zelf doet. Voor deze groep heb ik een online cursus ontwikkeld, waarin je leert om je eigen website te maken. Hoe tof is het dat ik beide groepen kan helpen?

Naast mijn werk houd ik van uit eten met de lieve mensen in mijn leven, kijk ik graag naar goede films & series op Netflix (tips mag je altijd met me delen) en treed ik zo af en toe op als zangeres. Ik vind het heerlijk om muziek te maken en mensen daarvan te zien genieten. Maar ik hou ook van het luisteren naar (live) muziek. Als ik aan het werk ben staat Sublime FM dan ook vaak op de achtergrond aan.

Genoeg over mij, tijd om het e-book te downloaden! Ik hoop dat het waardevol voor je is. Veel leesplezier!

Wil je meer over mij weten? Stuur me dan een berichtje.

Liefs, Elisha

© 2020 Xplore Online