fbpx

Meer winst en vrijheid door een automatische salesfunnel

Meld je aan voor de gratis masterclass en ontdek hoe je met een winstgevende salesfunnel dagelijks klanten aantrekt ​​​en automatisch je online programma’s en cursussen verkoopt!

Na de masterclass weet je…

✦ Hoe je met een salesfunnel automatisch je programma’s verkoopt en nieuwe klanten aantrekt, zonder dagelijks met marketing of sales bezig te zijn

✦ Hoe je meer resultaat haalt uit jouw online marketing acties, zodat je niet langer hoeft te leuren om klanten en je omzetdoel moeiteloos haalt

✦ Hoe je zonder te pushen, maar door verbinding te maken en waarde te leveren, jouw aanbod verkoopt in een winstgevende salesfunnel

✦ Hoe jij van dag en nacht werken en onzekerheid over omzet kunt switchen naar meer vrijheid en winst

✦ Welke strategische stappen jij kunt zetten om dit ook te bereiken

Stop met aanrommelen

Je bent mega goed in je vak en je wilt er zoveel mogelijk mensen mee helpen. Je bent gaan ondernemen vanuit passie en je doet nu wat je het állerleukst vindt, maar het ondernemerschap vraagt veel van je.

Je weet inmiddels dat het niet genoeg is om goed te zijn in je vak, maar dat je marketing en sales nodig hebt om klanten aan te trekken en omzet te maken. Je voelt je daarover erg onzeker, want dit gaat niet zoals je zou willen en je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit goed moet aanpakken.

Je hebt de ambitie om echt goed te kunnen leven van je bedrijf en je wilt meer vrijheid ervaren als ondernemer. De realiteit is alleen anders. Je werkt kei en keihard, maar ziet nog te weinig resultaat. Je verlangt naar het moment waarop je met jouw bedrijf je droomleven kunt creëren.

Tijd om het anders aan te pakken!

Voor wie is deze masterclass?

✅  Deze masterclass is voor coaches, trainers, experts en dienstverleners die meer klanten willen aantrekken voor hun dienst of hun online cursus goed willen verkopen.

Je bent super goed in je vak en hebt de ambitie om te groeien. Je wilt veel meer klanten helpen met jouw aanbod en daarmee goed verdienen!

❌  Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je niet bereid bent om dingen anders te doen en jouw groei strategie aan te passen. Deze masterclass is ook niet geschikt voor ondernemers met een winkel of webshop met fysieke producten.

Wie is Elisha Laisina?

Als Online Marketing Coach help ik passievolle ondernemers om een ijzersterke online marketing strategie neer te zetten en uit te voeren, zodat je moeiteloos de leukste klanten aantrekt en met jouw business je droomleven creëert.

Ik zie zoveel ondernemers die online kansen laten liggen en zelf maar blijven aanrommelen. Simpelweg omdat ze niet weten wat er allemaal mogelijk is, of omdat ze niet weten hoe. En dat terwijl het met de juiste strategische stappen echt mogelijk is om nog veel meer klanten te helpen, meer omzet te maken en jouw missie grootser uit te dragen!

Marketing gaat voor mij over het delen van waarde en een connectie maken met je droomklant. Hoe beter je dit doet, hoe meer klanten jij kunt helpen met dat waar jij goed in bent en super veel passie voor hebt.

Ik help je graag om meer klanten aan te trekken en veel meer programma’s en cursussen te verkopen in een salesfunnel. Zodat jij meer winst genereert, meer vrijheid gaat ervaren en 100% onderneemt op de manier waarop jij dat wilt!

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet kan op een van de datums?

De masterclass wordt live gegeven en er wordt geen opname gemaakt. Kijk dus even of je tóch een gaatje in je agenda kunt vinden om er live bij te zijn.

De masterclass duurt max. 60 minuten. Tijdens dit uur ontdek je hoe je meer omzet genereert en tegelijkertijd meer vrijheid krijgt, door een simpel marketingsysteem (een salesfunnel) voor jou te laten werken. Je bent dan niet meer alleen maar afhankelijk van de uren die jij werkt, maar je kan veel meer klanten helpen in minder tijd.

Voor wie is deze gratis masterclass geschikt?

Deze masterclass is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, experts, trainers, kennisondernemers en ondernemers die een dienst of online cursus verkopen.

Je bent gaan ondernemen vanuit passie voor je vak en bent super goed in wat je doet, maar je wilt wel echt goed kunnen leven van je bedrijf en meer vrijheid ervaren. Je hebt moeite met het aantrekken van klanten en het verkopen van je online producten of diensten. Daarom ben je op zoek naar een succesvolle marketingstrategie  en een systeem om je bedrijf te laten groeien en meer omzet te genereren.

Voor wie is deze masterclass niet geschikt?

Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je nog geen ondernemer bent of als je alleen maar producten verkoopt. Denk aan een fysieke winkel of een webshop.

Deze masterclass is ook niet geschikt voor jou als je niet bereid bent om dingen anders te doen en jouw groei strategie aan te passen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl.

Meld je hier aan!

© 2018 – 2022 Xplore Online  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Naar de homepage →