fbpx

Automatisch je aanbod verkopen voor meer winst en vrijheid in je bedrijf?

Doe mee met de gratis masterclass en ontdek de stappen voor het opzetten van een winstgevend en automatisch marketingsysteem waarmee je dagelijks nieuwe inschrijvingen, aanvragen en verkopen genereert!

Na de masterclass weet je…

✦ Hoe je met een simpel marketingsysteem automatisch je aanbod verkoopt, zonder dagelijks met marketing of sales bezig te zijn

✦ Hoe je meer resultaat haalt uit jouw online marketing, zodat je niet langer hoeft te leuren om klanten en je omzetdoel moeiteloos haalt

✦ Hoe je zonder te pushen, maar door verbinding te maken en waarde te leveren, jouw aanbod verkoopt in een ijzersterke salesfunnel

✦ Hoe jij van dag en nacht werken en onzekerheid over omzet kunt switchen naar meer vrijheid en winst

✦ Welke strategische stappen jij kunt zetten om dit te bereiken

Stop met aanrommelen

Je bent mega goed in je vak en je wilt er zoveel mogelijk mensen mee helpen. Je bent gaan ondernemen vanuit passie en je doet nu wat je het állerleukst vindt, maar het ondernemerschap vraagt veel van je.

Je weet inmiddels dat het niet genoeg is om goed te zijn in je vak, maar dat je marketing en sales nodig hebt om klanten aan te trekken en omzet te maken. Je voelt je daarover erg onzeker, want dit gaat niet zoals je zou willen en je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit goed moet aanpakken.

Je hebt de ambitie om echt goed te kunnen leven van je bedrijf en je wilt meer vrijheid ervaren als ondernemer. De realiteit is alleen anders. Je werkt kei en keihard, maar ziet nog te weinig resultaat. Je verlangt naar het moment waarop je met jouw bedrijf je droomleven kunt creëren.

Tijd om het anders aan te pakken!

Voor wie is deze gratis  masterclass?

✅  Deze masterclass is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, trainers, kennisondernemers en ondernemers die een dienst of online cursus verkopen. Je bent super goed in je vak en je bent er klaar voor om de volgende stap te zetten zodat je nog veel meer klanten kunt helpen met jouw aanbod!

❌  Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je niet bereid bent om dingen anders te doen en jouw groei strategie aan te passen.

Wie is Elisha Laisina?

Als Online Marketing Coach help ik passievolle ondernemers om een ijzersterke online marketing strategie neer te zetten en uit te voeren, zodat je moeiteloos de leukste klanten aantrekt en met jouw business je droomleven creëert.

Ik zie zoveel ondernemers die online kansen laten liggen. Simpelweg omdat ze niet weten wat er nog allemaal mogelijk is, of omdat ze niet weten hoe. En dat terwijl het met de juiste strategische stappen echt mogelijk is om nog veel meer klanten te helpen, meer omzet te maken en jouw missie grootser uit te dragen!

Marketing gaat voor mij over het delen van waarde en een connectie maken met je droomklant. Hoe beter je dit doet, hoe meer klanten jij kunt helpen met dat waar jij goed in bent en super veel passie voor hebt.

Ik help je graag om meer resultaat te halen uit jouw online kanalen. Zodat jij 100% onderneemt op de manier die jij wilt, meer winst genereert én meer vrijheid ervaart!

Veelgestelde vragen

Wat als ik 16 of 17 maart niet kan?

De masterclass wordt live gegeven en er wordt geen opname gemaakt. Kijk dus even of je tóch een gaatje in je agenda kunt vinden om er live bij te zijn.

De masterclass duurt max. 60 minuten. Tijdens dit uur ontdek je hoe je meer omzet genereert en tegelijkertijd meer vrijheid krijgt, door een simpel marketingsysteem voor jou te laten werken. Je bent niet meer alleen maar afhankelijk van de uren die jij werkt, maar gaat je business opschalen.

Voor wie is deze gratis masterclass geschikt?

Deze masterclass is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, trainers, kennisondernemers en ondernemers die een dienst of online cursus verkopen.

Je bent gaan ondernemen vanuit passie voor je vak en bent super goed in wat je doet, maar je wilt wel echt goed kunnen leven van je bedrijf en meer vrijheid ervaren. Je hebt moeite met het aantrekken van klanten en het verkopen van je online producten of diensten. Daarom ben je op zoek naar een succesvolle marketingstrategie om je bedrijf te laten groeien en meer omzet te genereren.

Voor wie is deze masterclass niet geschikt?

Deze masterclass is niet geschikt voor jou als je nog geen ondernemer bent of als je alleen maar producten verkoopt. Denk aan een fysieke winkel of een webshop.

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl.

Meld je hier aan!

© 2019 – 2021 Xplore Online  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Naar de homepage →