Maak kans op een gratis strategiesessie

Het is mijn missie om jou als passievolle, dienstverlenende ondernemer te helpen met het bouwen van een succesvol online bedrijf waarin je meer rust en vrijheid ervaart en tegelijkertijd hoge omzetten draait.

Jou hierbij helpen, zien groeien en successen zien behalen vind ik echt het meest fantastische dat er is. Ik hou ervan om met ondernemers mee te denken over vraagstukken en advies te geven over online marketing, strategie en het bouwen van een succesvol online bedrijf. Daarom deze gratis sessie!

Ik vind het belangrijk om jou écht goed te kunnen helpen in zo'n sessie, daarom analyseer ik eerst je aanbod, strategie, website en social media kanalen. Elke maand selecteer ik 2 ondernemers, waarvan ik het gevoel heb dat ik ze het beste kan helpen. Dit doe ik rond de 15e en 30e.

In de sessie bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en deel ik kansen die ik voor jou zie. Ik geef je direct een aantal concrete tips op basis van het ingevulde formulier, dus vul het zo volledig mogelijk in. Wie weet tot snel!