ONLINE TRAINING

Kickstart je Website

In deze online training leer je zelf een professionele website bouwen! Ook als je niet technisch bent of nog nooit iets met websites hebt gedaan kun je dit. Je kunt zelfs in slechts 1 dag de eerste pagina van jouw gloednieuwe website online hebben staan!

Bouw jouw eigen professionele website

Heb jij nog geen website voor je bedrijf, of ben je niet tevreden met je huidige website? En wil je graag een professionele website, maar wil je daar niet teveel geld aan kwijt zijn? Wil je daarnaast niet afhankelijk zijn van een websitebouwer en iets wat je ‘s ochtends bedenkt ‘s middags al op je website hebben staan? Bouw je website zelf!

Misschien denk je nu, ja maar hoe dan. Bijvoorbeeld omdat je niet echt technisch bent, of omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Ik beloof je, dat is geen probleem. Iedereen die deze training kan volgen en de opdrachten kan doen, kan zelf een professionele website bouwen. Ook als je nu nog geen idee hebt hoe je dit ooit voor elkaar gaat krijgen.

Met het volgen van deze training kun jij binnen een dag de allereerste pagina van jouw nieuwe website online hebben staan!

Gaat dit over jou?

✦ Wil je een professionele website voor je bedrijf, maar wil je hier niet teveel geld aan kwijt zijn?

✦ Wil je het liefst alles zelf doen, maar heb je helemaal geen verstand van websites bouwen?

✦ Vraag je je af of je wel zelf een website kan bouwen, omdat je dit nog nooit hebt gedaan en niet echt technisch aangelegd bent?

✦ Vind je het belangrijk dat een website bij jou en jouw bedrijf past, zodat je datgene uitstraalt waar jij voor staat en de juiste potentiële klanten aantrekt?

✦ Wil je zelf de controle hebben over je website, zodat je vanochtend iets kunt verzinnen en dit vanmiddag al live kunt hebben staan?

Dan is de Kickstart je Website Training echt iets voor jou! Je kunt je nu tijdelijk aanmelden voor slechts 67 euro in plaats van 127 euro!

Een website moet niet alleen maar mooi zijn

Een website moet niet alleen maar mooi zijn en technisch goed in elkaar zitten. Het moet volledig bij jou als persoon passen en de visie die jij hebt met jouw bedrijf uitdragen. Je wilt dat de juiste potentiële klanten zich aangesproken voelen. Het gaat om de gouden combi van techniek, content, gebruiksvriendelijkheid, gevoel en conversie.

Ik snap het trouwens al te goed als je nu denkt van, ja maar help. Hoe ga ik dit zelf voor elkaar krijgen? Kan ik dit wel? Weet dat mijn training echt super simpel in elkaar zit en dat de systemen waarmee ik werk (en waar jij mee gaat werken) heel gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast; als je ergens echt niet uitkomt kun je altijd een support call bij mij boeken. 

 

Wat klanten zeggen over de training

Wat ik zo tof vind, is dat ik als HR-expert zelf een supertoffe site kon maken. Ik wilde geen site met de looks van een amateur. Door de lessen van Elisha was zelfs ik in staat om Eliter HR een professionele uitstraling te geven. Ik heb er veel complimenten over gekregen. De lessen zijn heel duidelijk uitgelegd, met veel filmpjes waarin het ook wordt voorgedaan, zodat het meteen visueel wordt. Door letterlijk stap voor stap alles te leren, kan ik nu zelf wanneer ik wil aan mijn site werken. Dat geeft mij een enorm gevoel van vrijheid!

Hester van Eliter HR

Voor mijn onderneming wilde ik al langere tijd mijn website zelf opzetten en in beheer nemen, dit leek onmogelijk. Met de cursus van Elisha veranderde dit. Haar uitleg is uitgebreid en duidelijk. Stapje voor stapje werd mijn droom website werkgelijkheid. Ik kan nog regels vol schrijven over het feit dat ze echt een expert is in haar vakgebied, maar ik zou vooral aanraden om met haar training aan de slag te gaan.

Aniek van Styba

Dit ga je leren & doen

De training bestaat uit vijf modules met verschillende video- en tekstlessen waarin je stap voor stap leert hoe jij helemaal zelf een professionele website bouwt en live zet. Je volgt de training via mijn online leeromgeving en je hebt een jaar lang toegang. Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens per mail en kun je direct aan de slag.

01. Start

In de eerste module beginnen we met de basis. Het aanvragen van hosting en een domeinnaam. Ik leg je precies uit wat dit is en geef je advies in welk pakket je kunt nemen. Daarna neem ik je nog mee in enkele instellingen binnen je hostingpakket, zodat je website beveiligd is en straks op de juiste manier werkt.

02. Install

Tijd om WordPress te installeren op jouw domein! Dit is het systeem waarin je jouw website gaat bouwen en met behulp van een premium thema (Divi), ga je jouw website helemaal opzetten. Deze module gaat voornamelijk om benodigde software installeren en basisinstellingen goed zetten, zodat je hierna kunt bouwen.

03. Build

De basis van jouw website staat. Het moment om alles verder uit te bouwen en vorm te geven. Dit doe je op basis van een template, die je bij deze training krijgt. Deze ga je eigen maken door o.a. kleuren en lettertypes aan te passen en elementen te verslepen. De eerste pagina van jouw nieuwe website is hierna al af!

04. Ready

Je website is nu bijna ready om live te zetten. Je kan straks van de daken schreeuwen dat ie af is en dat je ‘m helemaal zelf hebt gebouwd! Het enige dat je nu nog te doen hebt is de website checklist volgen om te controleren of alles echt helemaal ready is. En daarna… Je website kan live! 🥳

Wie is Elisha Laisina

Als Online Business Strateeg help ik passievolle ondernemers om een succesvol online bedrijf te bouwen, waarin je plezier, vrijheid en voldoening ervaart en waar je de leukste klanten mee aantrekt.

Concreet help ik klanten met het bouwen van conversiegerichte websites, online academies én funnels. Alles wat je nodig hebt voor een online bedrijf en om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

Met mijn jarenlange ervaring in het bouwen van websites weet ik wat er belangrijk is. Dat is niet alleen het design en dat is ook niet alleen de gebruiksvriendelijkheid of je ideale klant op de juiste manier aanspreken. Het is de combinatie. Een gouden mix, zodat je website bij jou past, jouw ideale klant aanspreekt, precies datgene uitstraalt wat jij belangrijk vindt én ook klanten oplevert.

Naast dat ik websites bouw voor klanten merkte ik dat er ook een groep ondernemers is die het liever zelf doet. Jij bent waarschijnlijk ook zo’n ondernemer. Of het nou is omdat je niet teveel geld kwijt wilt zijn aan een websitebouwer, of gewoon zelf graag de touwtjes in handen hebt maakt niet uit. En hoe tof is het dat ik jou kan leren om zelf een professionele website te bouwen?

Ik neem je in deze training graag mee in alle stappen, zodat jij binnen een dag de allereerste pagina van jouw website live kan hebben staan. Ook als je geen technische kennis hebt of nog nooit eerder iets met websites hebt gedaan!

Veelgestelde vragen

Waarom is de investering voor deze training zo laag?

De investering voor deze training is normaal gesproken 127 euro exclusief btw. Voor jou als ondernemer is de btw natuurlijk aftrekbaar. Als je weet hoeveel je normaal voor een professionele website betaalt (vaak minimaal 1500,-) dan is dit natuurlijk al een schijntje!

Waarom het zo laaggeprijsd is? Omdat ik het tof vind om ondernemers op een laagdrempelige manier te helpen aan een nieuwe website. Zo kan ik als het ware binnen elk budget ondernemers voorzien van een professionele website! Door het te leren, of door het voor ze te bouwen. Met deze training kun je in 1 dag al jouw allereerste pagina online hebben staan.

Omdat ik deze training opnieuw lanceer en graag feedback & reviews wil verzamelen heb ik nu tijdelijk deze toffe actie waarbij je geen 127 euro betaalt, maar slechts 67 euro! Dit kan je eventueel ook in 2 termijnen voldoen als dat nu even beter uit komt.

Klik hier om je direct aan te melden >

Wanneer start de training en hoe lang houd ik toegang?

Na jouw aanmelding krijg je binnen een paar minuten een mail met inloggegevens en kun je direct van start! De eerste 2 modules zijn al helemaal gevuld en module 3 en 4 staan in april ook online.

Je krijgt veel waardevolle informatie en gaat dus veel leren, maar vooral ook doen! Het doel is immers om je website daadwerkelijk zelf te bouwen en live te zetten.

Vanaf het moment van aankoop heb je een jaar lang toegang. Tijd genoeg dus om aan je website te werken. Mocht je na dat jaar nog wat meer tijd nodig hebben dan kun je tegen een gereduceerd tarief altijd verlengen.

Waarom krijg ik niet onbeperkt toegang?

Een jurist heb ik online eens horen zeggen, levenslang is voor gevangenen. 😉 Dat vond ik zelf wel funny, maar vooral de gedachtegang erachter. Ik wil kwaliteit bieden en dat kan ik alleen als ik de training regelmatig update. Technisch is zo veranderlijk als wat en ik wil je dus van de juiste informatie voorzien. Stel dat ik op een gegeven moment deze training niet meer actief ga aanbieden en ga updaten, dan voelt het niet goed om jou hier nog toegang tot te geven. Een jaar lang garandeer ik je dus sowieso up to date informatie.

Daarnaast wil ik je hiermee ‘pushen’ om de training daadwerkelijk te volgen. Een maand voordat je toegang verloopt krijg je ook nog een reminder van mij, dus de toegang wordt niet zomaar ingetrokken. Hoeveel trainingen heb je al wel niet gekocht en nooit afgemaakt? (Ik tientallen… 🙈) Dat wil ik niet met deze training en daarom deze ‘korte’ periode waarin ik je motiveer om er echt mee aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, trainers, kennisondernemers, creatieve ondernemers en ondernemers die een dienst of online product/training verkopen.

Je wil een professionele website voor je bedrijf, maar hier niet teveel geld aan kwijt zijn. Je wil het graag zelf doen, omdat je niet afhankelijk wil zijn van een websitebouwer en omdat het je leuk lijkt dit te doen. Als je nog geen kennis en ervaring hebt met websites bouwen, of niet technisch bent is dat absoluut geen probleem. De training is zo opgezet dat íédereen die de lessen kan volgen en de opdrachten kan doen, zelf een website kan bouwen. In de modules neem ik je er stap voor stap in mee.

Na het volgen van de training heb je de allereerste pagina van jouw nieuwe website online staan. Dit is een mooie basis om later vanuit verder te bouwen.

Mijn advies is om echt hiermee te beginnen en niet direct een hele website online te willen hebben. Ik zie veel te veel ondernemers hiermee struggelen en daardoor blokkeren. Je kan beter klein beginnen en gewoon gaan doen!

Voor wie is deze training niet geschikt?

Deze training is niet geschikt voor jou als je niet bereid bent om te leren en vooral om te doen. Je gaat echt zelf aan de slag, dus hier zul je tijd voor vrij moeten maken. 

Heb je hier geen zin in en wil je alles liever uitbesteden? Dat kan ook! Ik kan een professionele website voor jou bouwen.

> Lees hier alle info over een website uitbesteden

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog een andere vraag? Mail me dan via elisha@xploreonline.nl. Ik (of iemand uit mijn team) beantwoord(t) je mail dan zo snel mogelijk!

Meld je nu aan voor 67,- in plaats van 127,- en begin vandaag nog met bouwen aan jouw eigen professionele website!