Master je Salesfunnel

Leer in 3 maanden alles wat je moet weten over het bouwen van een winstgevende salesfunnel waarmee je automatisch jouw aanbod verkoopt.
Zodat je meer winst genereert en meer vrijheid ervaart!

Stop met aanrommelen, start met automatisch verkopen

Weet je dat moment nog waarop je besloot je eigen bedrijf te starten? Je droomde van de vrijheid van het ondernemerschap en verlangde naar onafhankelijkheid. Goed geld verdienen met je passie en je eigen regels bepalen.

De realiteit is alleen anders. Je hebt gemerkt dat super goed zijn in je vak niet genoeg is. Elke maand moet je leuren om klanten en je omzet is onzeker.

Je weet inmiddels dat je marketing & sales nodig hebt om continu klanten aan te trekken, maar daar heb je eigenlijk helemaal geen verstand van. Je hebt al vanalles geprobeerd en niks levert echt goed resultaat op.

Je wilt een systeem waarmee je op automatische piloot aanvragen en verkopen genereert, zodat je echt goed van je bedrijf kunt leven en eindelijk vrijheid ervaart.

Verlang jij naar…

✦ Betere resultaten uit jouw online kanalen en marketing acties, zodat je niet meer elke maand onzeker bent over omzet?

✦ Een winstgevend marketingsysteem waarmee je een continue stroom van aanvragen en verkopen genereert?

✦ Een schaalbaar online bedrijf, waardoor je niet meer volledig afhankelijk bent van de uren die je werkt?

✦ Meer vrijheid in het ondernemerschap, zodat je meer dan genoeg tijd overhoudt voor jezelf en voor familie en vrienden?

✦ Financiële onafhankelijkheid, zodat je echt goed kunt leven van je bedrijf en genoeg geld overhoudt om weer te investeren?

Waar jij nu staat daar heb ik ook gestaan. In het begin van mijn ondernemerschap rommelde ik maar wat aan op het gebied van marketing en sales en kwamen klanten voornamelijk via via. Dat waren niet altijd de meest leuke opdrachten, maar ik nam alles aan om omzet te hebben.

Ik had geen scherpe strategie en het was elke maand afwachten of ik mezelf genoeg salaris uit kon betalen. Ik werkte kei en keihard en alsnog niet verzekerd van een goede omzet.

Dit was echt niet hoe ik mijn bedrijf wilde runnen. Ik wilde meer continuïteit in mijn inkomsten, meer vrijheid ervaren en niet meer dag en nacht hoeven werken. Na twee jaar besloot ik dat het anders moest en gooide ik mijn hele bedrijf en strategie om.

Tegenwoordig zet ik een effectieve methode in waarmee ik consistent de leukste klanten aantrek via mijn salesfunnel, zonder dagelijks met marketing of sales bezig te zijn. Het systeem doet het werk voor mij.

Mijn bedrijf is hierdoor keihard gegroeid en ik ervaar eindelijk financiële rust en de vrijheid waar ik zo naar verlangde. Ik onderneem 100% op de manier waarop ik wil en heb consistent genoeg omzet om ruim van te leven, te sparen en te investeren voor groei op persoonlijk en zakelijk vlak.

In Master je Salesfunnel leer je alles over deze effectieve methode en kan jij in 3 maanden zelf een winstgevende salesfunnel hebben draaien!

Dit levert het online programma je op

✦ Je genereert op automatische piloot nieuwe inschrijvingen, aanvragen en verkopen, terwijl jij je klanten helpt of vrij bent

✦ Je bouwt aan een authentieke connectie met potentiële klanten, waardoor je makkelijker je aanbod verkoopt

✦ Je kunt gericht sturen op een stabiele omzet, want je trekt consistent nieuwe klanten aan en hoeft niet meer elke maand te leuren om klanten

✦ Je bent minder tijd kwijt aan marketing & sales, want je hebt een winstgevende salesfunnel staan die automatisch doorloopt

✦ Je bent voor je inkomsten niet meer alleen maar afhankelijk van de uren die je werkt, waardoor je echt die vrijheid gaat ervaren

Als je je aanmeldt krijg je…

Toegang tot 4 uitgebreide modules met verschillende video- en tekstlessen. Je krijgt direct toegang tot alle modules via mijn online leeromgeving en hebt een jaar lang toegang.

Module 1: Het Fundament

Om ervoor te zorgen dat jouw salesfunnel daadwerkelijk winstgevend is heb je een goede basis nodig. Met de eerste module zet je een stevig fundament neer en leer je alles over de strategische kant van een funnel bouwen.

Module 2: IJzersterke Weggever

Jouw gratis weggever is dé manier om potentiële klanten aan te trekken en je salesfunnel te vullen. In deze module leer je alles over het maken van een IJzersterke Weggever waar jouw droomklant niet omheen kan.

Module 3: Winstgevende Funnel

In module 3 leer je hoe jij een onwijs goede salesfunnel opzet om potentiële klanten op te warmen en automatisch je aanbod te verkopen. Zonder te pushen, maar door een connectie te maken en waarde te delen.

Module 4: Effectieve Advertenties

De meest effectieve manier om zoveel mogelijk potentiële klanten aan te trekken is door te adverteren op social media. In module 4 leer je hoe je goede advertenties opzet en instelt. (Spoiler: Je hebt geen groot budget nodig.)

De investering voor dit online programma is 497 euro

* Ook mogelijk in 2 of 4 termijnen

Ga je ervoor of blijf je verder aanrommelen?

Misschien denk je nu, ik ga het eerst zelf wel even proberen… Maar wees eens eerlijk naar jezelf. Heeft dat je tot nu toe gebracht wat je wilt?

Als je zelf blijft aanrommelen dan ga je nooit die grote sprong maken (in ieder geval niet op korte termijn) en moet je misschien wel weer terug in loondienst omdat je niet genoeg omzet maakt om van te leven. Dat is niet waar jouw ambitie ligt toch?

Ben jij vastberaden om van jouw bedrijf een succes te maken en geen kostbare tijd meer te verspillen aan zelf proberen? Investeer eenmalig in dit programma en bouw een winstgevende salesfunnel die je dagelijks nieuwe aanvragen en verkopen oplevert, voor meer winst en vrijheid in je bedrijf. Die investering heb je zo weer terugverdiend.

Veelgestelde vragen

Wat is de investering voor dit online programma?
De investering is op dit moment €497,- exclusief BTW. Voor jou als ondernemer is de BTW natuurlijk aftrekbaar en je kunt deze aankoop opvoeren als opleidingskosten.

Je krijgt toegang tot:
– Module 1: Het Fundament
– Module 2: IJzersterke Weggever
– Module 3: Winstgevende Funnel
– Module 4: Effectieve Advertenties

Klik hier om je aan te melden >

Betaling 2 of 4 termijnen mogelijk.

Wanneer start het online programma en hoe lang houd ik toegang?

Je krijgt direct toegang tot alle modules in de online leeromgeving en je houdt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal. Maar laat dit niet een reden zijn om het starten uit te stellen!

Ik ben helemaal niet technisch. Kan ik wel een salesfunnel bouwen?
Ja, 100%! Ook als je niet technisch bent kun jij je eigen salesfunnel opzetten.

In het online programma krijg je namelijk uitleg over de strategische én technische kant. In een videoles laat ik je stap voor stap zien hoe je dit doet. Je doet mij gewoon na.

Heb ik een groot budget nodig om te adverteren?
Nee zeker niet. Je kunt al beginnen met adverteren voor maar 1 euro per dag.

Ik adviseer ook om met een klein budget te beginnen met adverteren. Pas als je resultaat ziet ga je langzaam opschalen.

Ik heb (nog) geen online cursus om te verkopen, is dat erg?
Nee, zeker niet. Deze methode is natuurlijk fantastisch om op automatische piloot een online cursus te verkopen, maar daarnaast is het ook mega waardevol als je diensten verkoopt! Dit werkt precies hetzelfde.
Voor wie is dit online programma geschikt?
Dit programma is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, trainers, kennisondernemers en ondernemers die een dienst of online cursus verkopen.

Je bent gaan ondernemen vanuit passie voor je vak en bent goed in wat je doet, maar je wilt wel echt kunnen leven van je bedrijf. Je hebt moeite met het aantrekken van klanten. Daarom ben je op zoek naar een winstgevend systeem om op continue basis aanvragen en verkopen te genereren.

Voor wie is dit online programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor jou als je alleen maar producten verkoopt. Denk aan een fysieke winkel of een webshop.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
Jazeker! Als je bij het bestelproces jouw BTW-id invult dan wordt de btw verlegd en krijg je automatisch een aangepaste factuur.
Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl.

Are you in?

Meld je vandaag nog aan om een winstgevende funnel te leren bouwen voor een continue stroom aan aanvragen en verkopen.

© 2018 – 2022 Xplore Online  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Naar de homepage →