fbpx
Sluiten
naar boven

Een nieuwe website laten maken

Een mooie website met sterke teksten en beelden is dé manier om jouw (potentiële) klanten te laten zien wat jij voor ze kunt betekenen. Het is jouw online visitekaartje, een plek waar jij alles kwijt kunt over de diensten en producten die je aanbiedt en waar je kunt inspelen op de behoeften van jouw doelgroep. Het is belangrijk dat jouw bezoekers direct zien waar jij voor staat en jouw stijl herkennen.

De websites die ik maak bouw ik in WordPress. Dit is een CMS (content management systeem). Het is een ideaal systeem, omdat je hier heel makkelijk zelf je teksten en afbeeldingen in aan kunt passen. Ja, ook jij! Als je website af is krijg je van mij namelijk een duidelijke uitleg over hoe alles werkt. Als je wilt krijg je ook een beknopte handleiding op maat. Je website hoeft dus nooit stil te staan, want je kunt op elk moment zelf je teksten en afbeeldingen wijzigen.

Wil jij een nieuwe website laten maken, dan plannen we altijd eerst een intake gesprek. Ik stel vragen om jouw wensen in kaart te brengen en vorm een beeld van wat jij wilt. Zo komt er aan bod wat voor informatie je op je website wilt en of er speciale functionaliteiten op moeten komen. Wil je bijvoorbeeld een Instagram feed op je website, heb je een contactformulier nodig? Wil je dat bezoekers zich op de website kunnen inschrijven voor jouw online nieuwsbrief? Wil je bezoekersaantallen bij kunnen houden? Alles komt aan bod. Samen brainstormen we over de ideale inrichting van jouw nieuwe website.

Na de intake weet ik precies wat ik moet doen om jouw droomwebsite te bouwen en kan ik het kostenplaatje maken. Ik stuur je een offerte en na akkoord hiervan start het traject! Je ontvangt een globale planning, we bespreken wat er allemaal moet gebeuren voor ik kan starten en dan kan het bouwen beginnen! Je website kan al in 4 weken online zijn. Lees verder om te ontdekken hoe ik te werk ga.

De weg naar jouw nieuwe website

Mijn werkwijze

01

Intake gesprek

Het traject start met een intake, waarin ik jou de juiste vragen stel om een goed beeld te krijgen van wat voor website jij wilt. Dit kan in real life, maar ook via Skype. Heb je specifieke wensen? Vertel ze me! Heb je al ideeën over kleuren of functionaliteiten? Heel fijn! Ik hoor graag alles wat je in gedachten hebt om zo jouw droom website te creëren.
02

Design presentatie

Na de intake ga ik aan de slag. Ik vertaal jouw wensen naar een design en zoek een geschikt template met de functionaliteiten jouw website nodig heeft. Dat kan een simpele informatieve website zijn, maar ook een conversie machine of een webshop. Vervolgens presenteer ik jou het design en vertel jij mij of ik mag beginnen met bouwen!
03

Website bouwen

Na akkoord start ik met het bouwen van je nieuwe website. Mijn favoriete gedeelte! Ik ontpop mezelf tot een echte nerd, duik in de code en pas het template helemaal aan naar jouw wensen. Ik integreer je huisstijl, zodat je website herkenbaar is voor jouw klanten en maak alles zoals we samen hebben besproken.
04

Revisie ronde

Je website is bijna klaar! Tijd voor de revisie ronde. Het traject loopt nu al een tijdje en jij bent vast benieuwd naar het eindresultaat. Ik geef je toegang tot jouw (dan nog verborgen) website, zodat je een kijkje kan nemen en feedback kan geven. Ook krijg jij nu een goed beeld van de volledige indeling en kun je teksten en beelden nog laten aanpassen door mij.
05

Finetunen

De laatste puntjes op de i! Ik werk aan jouw lijstje met feedback en jij hebt nog even de tijd om kritisch naar je teksten en afbeeldingen te kijken. Als je hier hulp bij nodig hebt kan ik je teksten redigeren of zelfs voor je schrijven! Als je tevreden bent met de inhoud plaats ik alle content voor je. Ik lever je website namelijk kant en klaar op!
06

Go live!

Nog een laatste check of alles klopt en dan kan de website live! We spreken een moment af waarop jij de website wilt lanceren. Hiervoor hoeven we niet meer samen te komen, dit kan ik gewoon op afstand voor je doen. Als je wilt kan ik een leuke social media post voor je maken, waarmee je de livegang van je nieuwe website kunt promoten.
Voorbeelden van mijn werk

Portfolio

Genoeg gepraat! Ik kan me voorstellen dat je nu wel eens wat werk van mij wilt zien. Hier beneden zie je enkele website projecten waar ik afgelopen tijd aan heb gewerkt. Klik op een portfolio item als je er meer van wilt zien! Wil je nog meer andere projecten van mij bekijken? Ga dan naar mijn portfolio.

Heb je vragen over een project? Of wil je zelf een nieuwe website wilt laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ben je enthousiast geworden en wil je een nieuwe website laten maken?
Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!