fbpx

Een nieuwe website laten maken

Je website is een heel belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Het is van belang dat die nieuwe website 100% bij je past en jouw droomklanten aanspreekt.

Natuurlijk wil je graag een mooi design, maar het is nog veel belangrijker dat je website aanvragen en verkopen genereert. Daarvoor is het belangrijk dat je website op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en bezoekers aanzet tot actie.

Een website die echt werkt voor jouw bedrijf

Bij een nieuwe website werk ik altijd vanuit een sterke basis. Daarom ga ik eerst met je in gesprek over wat voor jou belangrijk is. Waarom wil je eigenlijk een website, wat is je doel? Welke klanten wil je aanspreken en wat wil je uitstralen? Vanuit mijn achtergrond als Interaction Designer vind ik het belangrijk dat er een website ontstaat waar goed over is nagedacht en die echt voor je werkt. Dus een website die gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

Websites bouw ik altijd in WordPress in combinatie met Divi. Dit is een super makkelijk systeem waarmee jij straks ook zelf je website kunt bijhouden en aanpassen. Ik weet 100% zeker dat jij dit kan, want je krijgt van mij een unieke schermopname met uitleg over het aanpassen van jouw website. Zo ben je niet voor elk dingetje afhankelijk van mij en blijf je zelf in control.

Mijn werkijze

Stap 1. We beginnen met een intake via Zoom. In dit gesprek stel ik jou de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt en precies wilt, zodat de nieuwe website 100% bij jou en jouw bedrijf past.

Stap 2. Ik ga aan de slag met het ontwerp en het bouwen van jouw homepage. Ik vertaal jouw wensen naar een conversiegericht en uniek design. Hier kan jij feedback op geven en na volledig akkoord op de homepage ga ik aan de slag met de rest van de pagina’s.

Stap 3. Na jouw akkoord start ik met bouwen. Mijn favoriete gedeelte! Ik ontpop mezelf tot een echte nerd en bouw een gebruiksvriendelijke website waarin al jouw wensen in terugkomen. In deze fase lever jij mij alvast alle teksten en beelden aan die op je website mogen komen. Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan.

Stap 4. Als de website bijna klaar is, is er werk aan de winkel voor jou. Je doet een laatste check en geeft feedback voordat de website live gaat.

Stap 5. Ik werk aan jouw lijstje met feedback en maak jouw website helemaal klaar voor livegang. Ik lever ‘m kant en klaar op! Na een allerlaatste check lanceren we jouw website en gaat die live! 🥳

Website pakketten

Basic Website

€1475 excl. BTW

✦  5 verschillende pagina’s

✦  Een uniek en responsive design

✦  Schermopname voor uitleg systeem

✦  Premium thema t.w.v. $249,-

✦  Inclusief 1 correctieronde

Complete Website

€1875 excl. BTW

Alles van Basic, plus…

✦  3 extra pagina’s (optie: blog/portfolio)

✦  Basis setup voor betere vindbaarheid (SEO)

✦  Koppeling met Google Analytics

✦  Inclusief 2 correctierondes

Een Leadmachine

€2500 excl. BTW

Alles van Compleet, plus…

✦  Conversiegerichte opt-in pagina

✦  Tripwire pagina met tijdelijk aanbod

✦  Koppeling MailBlue / ActiveCampaign

✦  Integratie webshop & betaalsysteem

Heb je extra’s nodig?

De pakketten hierboven zijn een mooie basis, zodat jij een indicatie hebt van de investering. Maar elk bedrijf en elke website is uniek, dus het kan maar zo zijn dat deze pakketten net niet aansluiten bij jouw wensen.

Heb je extra pagina’s nodig of heb je wensen voor specifieke functionaliteiten? Wil je hulp bij het schrijven van je teksten? Wil je ook een compleet nieuwe huisstijl en een nieuw logo? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jou!

Ook voor het bouwen van een kleine webshop of een online leeromgeving kun je bij mij terecht.

Voorgaande website projecten

Veelgestelde vragen

Wanneer kun je starten met mijn nieuwe website?

Dat verschilt! Het is namelijk afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is, maar over het algemeen tussen de 3 en 5 weken.

De intake plannen we sowieso zo snel mogelijk, zodat ik kan inventariseren wat je wilt en zodat ik zo nodig een offerte op maat kan maken. Zodra jij daar akkoord op geeft blok ik de ruimte in mijn agenda en gaan we samen aan de slag!

Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een fotoshoot plannen en teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik dit allemaal vooraf heb, dus daar heb jij dan mooi de tijd voor!

Als je erover denkt om een nieuwe website te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende intake aan! Zin om je te spreken. 😃

>>> Ja, ik wil direct een vrijblijvende intake aanvragen

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk vooraf content (foto’s en teksten) aanleveren voor de website.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw website live kan. Over het algemeen duurt het proces zo’n 4 tot 8 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen logo en huisstijl, is dat erg?

Ja en nee!

Een logo, huisstijl kleuren en lettertypes zijn voor mij de basis voor het realiseren van een nieuwe website, dus ik heb dit wel vooraf van je nodig. Zo kan ik er namelijk voor zorgen dat de website goed aansluit bij jouw stijl.

Maarrr, het is zeker niet erg als je dit nog niet hebt! Hier kan ik je namelijk ook mee helpen.

Het ontwerpen van het logo en de huisstijl doe ik niet zelf. Hiervoor werk ik samen met een super leuke en goede designer (Anouk). Zij pakt dan eerst met jou het logo & huisstijl stuk op en daarna heb ik weer contact met jou voor het ontwikkelen van website.

>>> Stuur me een mailtje als je hier meer over wilt weten

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl.

Wil je een nieuwe website laten maken die echt werkt voor jouw bedrijf?

© 2019 – 2021 Xplore Online

Brand design door Carlijn Stortelder  |  Foto's door Marije Kocken