fbpx

Een nieuwe website laten maken

Je website is een heel belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Het is van belang dat die nieuwe website 100% bij je past en jouw droomklanten aanspreekt.

Natuurlijk wil je graag een mooi design, maar het is nog veel belangrijker dat je website aanvragen en verkopen genereert. Daarvoor is het belangrijk dat je website op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en bezoekers aanzet tot actie.

Een website die echt werkt voor jouw bedrijf

Bij een nieuwe website werk ik altijd vanuit een sterke basis. Daarom ga ik eerst met je in gesprek over wat voor jou belangrijk is. Waarom wil je eigenlijk een website, wat is je doel? Welke klanten wil je aanspreken en wat wil je uitstralen? Vanuit mijn achtergrond als Interaction Designer vind ik het belangrijk dat er een website ontstaat waar goed over is nagedacht en die echt voor je werkt.

Een nieuwe website bouw ik altijd in WordPress in combinatie met Divi. Dit is een super gebruiksvriendelijk systeem waarmee jij straks ook zelf je website kunt bijhouden en aanpassen. Ik weet 100% zeker dat jij dit kan, want je krijgt van mij een unieke schermopname met uitleg over het aanpassen van jouw website. Zo ben je niet voor elk dingetje afhankelijk van mij en blijf je zelf in control.

Mijn werkijze

Stap 1. We beginnen met een intake via Zoom. In dit gesprek stel ik jou de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt en precies wilt, zodat de nieuwe website 100% bij jou en jouw bedrijf past.

Stap 2. De designer uit mijn team gaat aan de slag met het ontwerp van de homepage. Zij vertaalt jouw wensen naar een conversiegericht en uniek design. (Voor het gemak blijf ik de hele tijd jouw aanspreekpunt.)

Stap 3. Na jouw akkoord op het ontwerp start ik met bouwen. Mijn favoriete gedeelte! Ik ontpop mezelf tot een echte nerd en bouw een gebruiksvriendelijke website waarin al jouw wensen in terugkomen. In deze fase lever jij mij alvast alle teksten en beelden aan die op je website mogen komen. Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan.

Stap 4. Als de website bijna klaar is, is er werk aan de winkel voor jou. Je doet een laatste check en geeft feedback voordat de website live gaat.

Stap 5. Ik werk aan jouw lijstje met feedback en maak jouw website helemaal klaar voor livegang. Ik lever ‘m kant en klaar op! Na een allerlaatste check lanceren we jouw website en gaat die live! 🥳

Website pakketten

Basic Website

€1475 excl. BTW

✦  5 verschillende pagina’s

✦  Een uniek en responsive design

✦  Schermopname voor uitleg systeem

✦  Premium thema t.w.v. $249,-

✦  Inclusief 1 correctieronde

Complete Website

€1875 excl. BTW

Alles van Basic, plus…

✦  3 extra pagina’s (optie: blog/portfolio)

✦  Basis setup voor betere vindbaarheid (SEO)

✦  Koppeling met Google Analytics

✦  Inclusief 2 correctierondes

Een Leadmachine

€2500 excl. BTW

Alles van Compleet, plus…

✦  Conversiegerichte opt-in pagina

✦  Tripwire pagina met tijdelijk aanbod

✦  Koppeling MailBlue / ActiveCampaign

✦  Integratie webshop & betaalsysteem

Heb je extra’s nodig?

De pakketten hierboven zijn een mooie basis, zodat jij een indicatie hebt van de investering. Maar elk bedrijf en elke website is uniek, dus het kan maar zo zijn dat deze pakketten net niet aansluiten bij jouw wensen.

Heb je extra pagina’s nodig of wensen voor specifieke functionaliteiten? Wil je hulp bij het schrijven van je teksten? Wil je ook een compleet nieuwe huisstijl en een ook nieuw logo? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jou!

Ook voor het bouwen van een kleine webshop of een online leeromgeving kun je bij mij terecht.

Voorgaande website projecten

Wil je een nieuwe website laten maken die echt werkt voor jouw bedrijf?

© 2019 – 2021 Xplore Online

Brand design door Carlijn Stortelder  |  Foto's door Marije Kocken