Een nieuwe website laten maken

Je website is een van de belangrijkste schakels in jouw bedrijf als het gaat om marketing & sales. Het is daarom van belang dat een nieuwe website 100% bij jou en jouw bedrijf past, jouw droomklanten aantrekt en bezoekers omzet naar leads & klanten.

Natuurlijk wil je graag een mooi design, maar het is nog veel belangrijker dat je website nieuwe aanvragen en verkopen genereert. Daarvoor moet je website op alle apparaten goed werken, makkelijk te gebruiken zijn en bezoekers aanzetten tot actie!

Een website waarmee je klanten aantrekt

Bij een nieuwe website werk ik altijd vanuit een sterk fundament. Daarom ga ik eerst met je in gesprek over wat voor jou belangrijk is. Waarom wil je eigenlijk een website, wat is je doel? Welke klanten wil je aanspreken en wat wil je uitstralen? Wat voor functionaliteiten zijn er nodig, wil je misschien dingen automatiseren?

Vanuit mijn achtergrond als Interaction Designer & Online Business Strateeg vind ik het belangrijk dat er een website ontstaat waar goed over is nagedacht en die echt voor je werkt. Een website die gebruiksvriendelijk en conversiegericht is. Oftewel; een website die je niet alleen geld kost, maar een website waarmee je omzet genereert!

Websites bouw ik altijd in WordPress in combinatie met Divi. Dit is een super makkelijk systeem waarmee jij straks ook zelf je website kunt onderhouden en aanpassen. Ik weet 100% zeker dat jij dit kan, want je krijgt van mij een unieke schermopname met uitleg over het aanpassen van jouw website. Zo ben je niet voor elke aanpassing afhankelijk van mij en blijf je zelf in control.

Mijn werkwijze

Stap 1. We beginnen met een intake via Zoom. In dit gesprek stel ik jou de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van wat jij belangrijk vindt en precies wilt, zodat die nieuwe website straks 100% bij jou en jouw bedrijf past.

Stap 2. Ik ga aan de slag met het ontwerp en bouw een prototype van jouw homepage. Ik vertaal jouw wensen naar een conversiegericht en uniek design. Hier geef jij feedback op en na volledig akkoord op de homepage ga ik aan de slag met de rest van de pagina’s.

Stap 3. Na akkoord bouw ik jouw nieuwe website verder uit. Mijn favoriete gedeelte! Ik ontpop mezelf tot een echte nerd en bouw een gebruiksvriendelijke website waarin alle vereisten terugkomen. Voor deze fase lever jij mij alvast alle teksten en beelden aan die op je website mogen komen. Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan.

Stap 4. Als de website bijna klaar is, is er werk aan de winkel voor jou. Je doet een laatste check en geeft feedback voordat de website live gaat.

Stap 5. Ik werk aan jouw lijstje met feedback en maak jouw website helemaal klaar voor livegang. Ik lever ‘m kant en klaar op! Na een allerlaatste check lanceren we jouw nieuwe website. Tijd voor taart & wijn! 🥳

Wat klanten zeggen

Elisha heeft voor mij een nieuwe website gebouwd. Ik was meteen enorm enthousiast over de ontwerpen die ze had gemaakt. Elisha wist welke stijl ik graag wilde hebben en dat vond ik behoorlijk knap aangezien ik nogal veel vertelde.

Haar creativiteit en nauwkeurigheid vind ik echt een cadeau. Haar professionaliteit en expertise op het gebied van websites bouwen is in één woord TOP! Ze gaf mij tips & tricks hoe ik dingen zelf aan kon passen en hielp waar nodig was.

Daarnaast is het ook gewoon een feest om met Elisha samen te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Kimberley Munster

.Als ik de samenwerking met Elisha zou beschrijven in 1 woord zou dat FANTASTISCH zijn! Elisha luistert goed, ze heeft mijn website ontwikkeld precies zoals ik wilde en meer dan dat. Ze kwam zelf met leuke creatieve ideeën voor uitvouwbare ‘meest gestelde vragen’ blokjes, leuke pijltjes en designs. Elisha werkt helder, ze is puur zichzelf en dat maakt het echt heel prettig. Voor mijn website launch heeft ze mooie mock-ups gemaakt die ik kon delen en een afteller voor op de pagina. Echt tot in de puntjes verzorgd.

Als kers op de taart ontving ik een prachtig bos bloemen. Zo lief! Werken met Elisha raad ik iedereen aan die opzoek is naar een nieuwe website of opfrisser voor de bestaande website. Als jonge ondernemer ben ik ontzettend tevreden en gelukkig. 🥰

Lara Jeanne de Vries, samendepraktijk.nl

Website pakketten

Basic Website

vanaf €1600,- excl. BTW

✦  +/- 5 verschillende pagina’s

✦  Een uniek en responsive design

✦  Uitleg zelf aanpassen website

✦  Premium thema t.w.v. $249,-

✦  Inclusief 1 correctieronde

Complete Website

vanaf €1975,- excl. BTW

✦  +/- 8 verschillende pagina’s

✦  Een uniek en responsive design

✦  Optioneel blog of portfolio

✦  Basis setup voor Google vindbaarheid

✦  Uitleg zelf aanpassen website

✦  Premium thema t.w.v. $249,-

✦  Inclusief 2 correctierondes

Een Leadmachine

vanaf €2500 excl. BTW

✦  +/- 12 verschillende pagina’s

✦  Een uniek en responsive design

✦  Optioneel blog of portfolio

✦  Conversiegerichte opt-in pagina

✦  Tripwire pagina met tijdelijk aanbod

✦  Basis setup voor Google vindbaarheid

✦  Koppeling MailBlue / ActiveCampaign

✦  Integratie webshop & betaalsysteem

✦  Uitleg zelf aanpassen website

✦  Premium thema t.w.v. $249,-

✦  Inclusief 2 correctierondes

Betaling in meerdere termijnen is mogelijk.

Heb je extra’s nodig?

De pakketten hierboven zijn een mooie basis, zodat jij een indicatie hebt van de investering. Maar elk bedrijf is uniek, dus het kan maar zo zijn dat deze pakketten net niet aansluiten bij jouw wensen.

Heb je extra pagina’s nodig of specifieke functionaliteiten? Denk aan een Instagramfeed, of een module om automatisch afspraken in te plannen. Wil je hulp bij het schrijven van je teksten? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jou!

Ook voor het bouwen van een webshop of een online leeromgeving kun je bij mij terecht.

Voorgaande website projecten

Veelgestelde vragen

Wanneer kun je starten met mijn nieuwe website?

Dat verschilt! Dat hangt namelijk af van hoe vol mijn agenda op dat moment is. Over het algemeen kan ik tussen de 2 en 4 weken starten.

De kennismaking plannen we sowieso zo snel mogelijk, zodat ik kan inventariseren wat je wilt en zodat ik zo nodig een offerte op maat kan maken. Zodra jij daar akkoord op geeft blok ik de ruimte in mijn agenda en is jouw plekje gereserveerd!

Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een fotoshoot plannen, teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik de inhoud allemaal heb voordat ik aan jouw website begin, zodat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Hier heb jij dan mooi alvast de tijd voor!

Als je erover denkt om een nieuwe website te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende kennismaking aan! Ik heb nu al zin om je te spreken. 😃

>>> Ja, ik wil direct een vrijblijvende kennismaking plannen

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe website af is?

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk, het liefst vooraf, content (foto’s en teksten) aanleveren.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw website live kan. Over het algemeen duurt het proces na akkoord van de offerte zo’n 4 tot 8 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen logo en huisstijl, is dat erg?

Ja en nee!

Een logo, huisstijl kleuren en lettertypes zijn voor mij de basis voor het realiseren van een nieuwe website, dus ik heb dit wel vooraf van je nodig. Zo kan ik er namelijk voor zorgen dat de website goed aansluit bij jouw stijl.

Maarrr, het is zeker niet erg als je dit nog niet hebt! Hier kan ik je namelijk ook mee helpen.

Het ontwerpen van het logo en de huisstijl doe ik niet zelf. Hiervoor werk ik samen met verschillende designers (met verschillende stijlen). De designer pakt dan eerst met jou het logo & huisstijl stuk op en daarna heb ik weer contact met jou voor het ontwikkelen van website.

>>> Plan een vrijblijvende kennismaking als je hier meer over wilt weten

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl. Ik help je met alle liefde verder!

Wil je een nieuwe website laten maken waarmee je jouw droomklanten aantrekt en omzet genereert?