Online Business Boost Cursus

Wil jij in 5 dagen leren hoe je een ijzersterke strategie opzet waarmee je consistent de leukste klanten aantrekt via je online kanalen?

Jouw eigen successtrategie

Ben jij gaan ondernemen vanuit passie voor je vak en omdat je meer vrijheid wilde ervaren? Maar merk je dat je nu alleen maar meer en harder werkt en dat het mega lastig is om nieuwe klanten aan te trekken via jouw online kanalen?

Klanten komen nu voornamelijk via via en nieuwe klanten voelen soms nog als toeval. Je bent namelijk niet op een strategische manier bezig met marketing en sales en je wilt je gewoon kunnen focussen op het uitoefenen van je vak. Je weet alleen wel dat marketing en sales super belangrijk is om goed van je bedrijf te kunnen leven! Daarom ben je op zoek naar een systeem waarmee je consistent leads en klanten aantrekt.

Laat me je hierbij helpen! In de ‘Online Business Boost’ cursus leer je in 5 dagen jouw eigen successtrategie opzetten waarmee je non-stop de leukste klanten aantrekt.

Wil jij

✦ Een ijzersterke online marketing strategie opzetten, waarmee je makkelijker jouw doelen behaalt?

✦ Niet meer onzeker hoeven zijn over of je wel genoeg omzet gaat draaien?

✦ Een winstgevend en simpel marketing systeem dat automatisch doorloopt?

✦ Consistent nieuwe leads en klanten aantrekken, zonder dagelijks met marketing en sales bezig te hoeven zijn?

✦ Niet langer met losse flodders schieten, maar nu eens echt de juiste stappen zetten om verder te groeien met jouw bedrijf?

Dan is deze Online Busines Boost Cursus echt iets voor jou!

Van onzekerheid over omzet naar meer stabiliteit

Het eerste jaar van mijn ondernemerschap kwamen klanten voornamelijk via via, maar na een tijdje merkte ik dat die stroom stopte. Daarnaast waren die via via klanten niet altijd mijn droomklanten, maar ik nam wel alles aan om genoeg inkomen te hebben.

Ik vond het lastig om consistent een goede omzet te draaien en had nog niet echt een manier gevonden om regelmatig nieuwe klanten aan te trekken. Eerlijk gezegd was ik daar ook niet echt mee bezig, omdat ik geen idee had hoe ik dat goed kon doen. Daarnaast kostten sommige opdrachten mij echt veel energie, omdat het niet mijn droomopdrachten waren.

Gelukkig is dat inmiddels heel anders en heb ik een manier gevonden waardoor ik consistent nieuwe leads en klanten aantrek en ook dus stabiliteit in omzet ervaar. Ik kan je vertellen dat dit heel veel stress scheelt en rust brengt!

Ik weet nu wat er voor nodig is om elke maand genoeg omzet binnen te halen, waar ik ruim van kan leven en ook mee kan investeren om te blijven groeien op persoonlijk en zakelijk vlak! En jij kunt dit ook!

Wat klanten zeggen over de cursus

Ik heb de Online Business Boost cursus gevolgd omdat ik was begonnen met het schrijven van mijn e-book, maar totaal geen idee had hoe ik dit zou moeten verspreiden.

Door de cursus weet ik nu hoe een e-mail funnel werkt, hoeveel mails er nodig zijn om tot een koop over te gaan en welke informatie ik het beste kan delen, om mensen warm te maken voor mijn ultieme aanbod.

Ik vond de cursus ontzettend waardevol. Wat ik fijn vond was dat het laagdrempelig was en heel doelgericht. Elisha heeft een fijne vertrouwde stem om naar te luisteren. Ze komt rustig over waardoor de vibe heel fijn aan voelt.

Youki Malcorps

Ik deed mee aan de Online Business Boost cursus omdat ik mijn kring met potentiële klanten wil vergroten. Ik was op zoek een leuke en makkelijke manier om mijn aanbod te verkopen, zonder opdringerig over te komen.

Door de cursus heb ik beter inzicht in de verschillende soorten weggevers en welke geschikt zijn voor mij. Ik vond het heel waardevol dat je ons meenam in de opbouw van een mailfunnel. Ik heb nu concrete handvaten om mijn eigen weggever op een goede manier te lanceren.

Je hebt veel waardevolle informatie gedeeld waarmee ik meteen aan de slag kan. Dankjewel!

Wendy de Jong

Ik heb al vaker gratis weggevers gemaakt, maar ik heb mijn nieuwe e-book verbeterd met de tips uit de cursus. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is het nog beter neerzetten van mijn marketing. En wat slimme dingen, zoals hoe je je opt-in pagina het beste kunt inrichten.

Mijn nieuwe e-book is af en ik ga nu verder met de e-mailfunnel en aanmeldpagina. Door de cursus weet ik precies wat ik waar moet neerzetten om het tot een succes te maken.

Dankjewel voor je heldere uitleg. Ik vond de cursus heel waardevol! De persona template vond ik trouwens ook super handig. Ik pak ‘m er elke keer bij.

Linda Brink

Dit ga je leren

In deze 5-daagse cursus neem ik je mee in mijn successtrategie, zodat jij precies weet welke stappen je kunt zetten om consistent leads en klanten aan te trekken. Ik bied je geen kant en klare oplossing, maar ik geef je handvatten om jouw eigen strategie opzetten. Zodat jij je marketing zo in kan richten dat het past bij jou en jouw bedrijf.

✦ Je leert geen pusherige marketing strategieën, maar echt verbinding te maken en waarde te leveren.

✦ Je zet een marketingsysteem op dat vanzelf doorloopt nadat je het een keer goed hebt ingericht, waardoor je automatisch leads en klanten aantrekt.

✦ Je hoeft niet meer te leuren om klanten, maar je trekt consistent de juiste klanten aan zonder hier dagelijks mee bezig te hoeven zijn.

Nog veel te veel ondernemers laten deze online kansen liggen. Dat is super zonde, want jij kan zo veel meer mensen helpen met jouw passie en tegelijkertijd meer vrijheid ervaren!

Het is mijn missie om jou daarbij te helpen. Daarom heb ik deze online cursus ontwikkeld.

Vijf modules

De cursus bestaat uit vijf modules met verschillende video- en tekstlessen. Je volgt de cursus via mijn online leeromgeving. De inloggegevens hiervoor ontvang je na je aanmelding gelijk per mail. Je krijgt direct toegang tot de eerste module. De volgende modules worden steeds na 24 uur vrij gegegeven. Je hebt drie maanden toegang tot de cursus.

Module 1: Succesvolle marketingstrategie

In de eerste module ga ik je alles vertellen over mijn succesvolle marketingstrategie. Je leert hoe het werkt, wat de mogelijkheden zijn en ontdekt welke stappen jij kunt nemen om te groeien.

Module 2: Jouw droomklant uitwerken

Module 2 staat in het teken van je droomklant. Dit is de basis van jouw marketing strategie. Je gaat ontdekken hoe je jouw droomklant bereikt en verleidt met jouw aanbod.

Module 3: Een onweerstaanbare gratis weggever

In module 3 ga je aan de slag met jouw gratis weggever. Je leert meer over de verschillende opties en wanneer je welke inzet, zodat jij een onweerstaanbare weggever kunt creëren.

Module 4: IJzersterke mailfunnel

Zonder mailfunnel is jouw leadmagneet nergens. In module 4 leer je hoe jij een onwijs goede reeks mailtjes opzet om je dienst/product te verkopen. Zonder pusherig over te komen, maar door waarde te delen.

Module 5: Bereik & conversie

Het is belangrijk dat je aanmeldpagina goed in elkaar zit, zodat websitebezoekers zich ook echt gaan aanmelden voor jouw gratis weggever. En je wilt natuurlijk zo veel mogelijk mensen bereiken!

Wie is Elisha Laisina

Als Online Business Strateeg help ik passievolle ondernemers om een ijzersterke online marketing strategie neer te zetten, zodat je moeiteloos de leukste klanten aantrekt en een business creëert waar je goed van kunt leven.

Ik zie zoveel ondernemers die online kansen laten liggen. Simpelweg omdat ze niet weten wat er nog allemaal mogelijk is, of omdat ze niet weten hoe. En dat terwijl het echt mogelijk is om nog veel meer klanten te helpen en jouw missie grootser uit te dragen!

Marketing gaat voor mij over het delen van waarde en een connectie maken met je droomklant. Hoe beter je dit doet, hoe meer klanten jij kunt helpen met dat waar jij goed in bent en super veel passie voor hebt.

Ik help je graag om meer resultaat te halen uit jouw online kanalen. Zodat jij jouw droomleven creëert en kunt ondernemen op de manier die jij wilt.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van deze cursus?
De investering voor deze cursus is 67,00 exclusief BTW. Voor jou als ondernemer is dit natuurlijk aftrekbaar.

Klik hier om je direct aan te melden >

Wanneer start de cursus en hoe lang houd ik toegang?
Na je aanmelding krijg je direct toegang. Elke dag komt er via mijn online leeromgeving een nieuwe module vrij met veel waardevolle informatie. Daarnaast krijg je ook opdrachten om het direct in de praktijk toe te passen.

Na de vijf cursusdagen heb je nog drie maanden toegang. Dus als het je niet is gelukt om alles direct te volgen heb je nog ruim de tijd om het in te halen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze cursus is voor zelfstandig ondernemers zoals coaches, trainers, kennisondernemers en ondernemers die een dienst of online cursus verkopen.

Je bent gaan ondernemen vanuit passie voor je vak en bent goed in wat je doet, maar je wilt wel echt kunnen leven van je bedrijf. Je hebt moeite met het aantrekken van klanten. Daarom ben je op zoek naar een succesvolle marketingstrategie om je bedrijf te laten groeien.

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Deze cursus is niet geschikt voor jou als je alleen maar producten verkoopt. Denk aan een fysieke winkel of een webshop.

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@elishalaisina) of mail me via elisha@xploreonline.nl.

Meld je nu aan, zodat jij straks alle kennis in huis hebt om je eigen successtrategie op te zetten voor een continue stroom aan leads en klanten.