Over Elisha Laisina

Hey, wat leuk dat je benieuwd bent naar meer over mij!

Ik neem je graag mee in mijn verhaal. Over hoe ik besloot mijn eigen pad te kiezen en altijd voor mijn vrijheid en geluk te gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al ruim 4,5 jaar met 1000% passie en plezier mijn eigen bedrijf run.

Het is mijn missie om jou als ondernemer te helpen een succesvol online bedrijf te bouwen, zodat je met je bedrijf je droomleven mogelijk maakt. Ondernemen onder je eigen voorwaarden met meer rust, vrijheid en omzet.

Kiezen voor mijn eigen pad

Het was de zomer van 2017 en ik werkte als online marketeer bij een webdesign bureau. Op zich een prima baan met super leuke collega’s, maar ik was er absoluut niet happy. Ik nam ontslag en op hetzelfde moment ging mijn relatie uit, waarna ik de rest van de zomer alleen naar Barcelona vluchtte.

In Barcelona merkte ik hoe fijn het is om alleen te zijn met mijn gedachten en niks te moeten. Weg van de dagelijkse druk en stress. Ik ontdekte hoe belangrijk ik het vind om vrijheid te hebben en mijn eigen keuzes te maken, voor mijn geluk. Ook al betekent dat dat ik soms dingen achter moet laten en in het diepe moet springen.

Toen ik terugkwam uit Barcelona brak er een nieuwe fase aan in mijn leven. Ik beloofde mezelf om áltijd mijn eigen pad te kiezen en mijn gevoel te volgen.

Ik kom uit een liefdevol ondernemersgezin en ondernemen is mij daardoor echt met de paplepel ingegoten. Ik zag mijn ouders altijd keihard werken om hun bedrijven een succes te maken en te houden, maar ik zag door hen vooral ook de leuke kanten van ondernemen. Werken onder je eigen voorwaarden, eigen keuzes maken en de vrijheid.

Eind 2017 stond ik op een kruispunt. Ik was inmiddels afgestudeerd en ik kon óf die nieuwe baan aannemen, óf in het diepe springen en mijn droom achterna.

Mijn vader zei tegen mij: “Waarom ga je niet gewoon nu voor je eigen bedrijf? Je hebt geen studie, geen baan, dus het juiste moment! Doe het gewoon.”

Diep van binnen wist ik dat hij gelijk had, maar het was zooo spannend! Hoe kom ik aan klanten? Hoe zou ik rondkomen? Hoe doe je dat eigenlijk, een eigen bedrijf runnen?

Toch besloot mij niet tegen te laten houden door die gedachten. Ik ging 100% voor datgene dat ik het allerleukste vind om te doen! Ondernemers helpen hun bedrijf online te laten groeien.

Een goed begin, of toch niet

De eerste maand kwam er direct een grote opdracht op mijn pad en kwamen via via de opdrachten binnen. Ik deed freelance online marketing klussen, bouwde websites en online leeromgevingen. Twee jaar lang werkte ik kei en keihard.

Als het nodig was (en dat was vaak) werkte ik de weekenden en de avonden door. Mijn bedrijf slokte al mijn tijd op. Terwijl het eerlijk gezegd ook niet altijd de leukste klussen waren en m’n omzet ook echt niet elke maand top was.

Dit was niet het leven dat ik voor mezelf wilde, maar ik had het wel zelf gecreëerd.

Ik besloot dat het anders moest. Ik wilde meer continuïteit in mijn inkomsten en geen onzekere maanden meer. Ik wilde meer vrijheid ervaren en niet meer dag en nacht werken. Daarnaast verlangde ik ernaar om alleen nog maar opdrachten aan te nemen die 100% bij mij passen en om alleen nog maar te werken met de leukste klanten.

Dus ik ging het anders doen!

Een grote switch

Begin 2020 heb ik mijn hele business omgegooid. Ik heb sindsdien een succesformule gevonden waarmee ik consistent de leukste klanten aantrek via mijn online kanalen en waarmee ik daarnaast ook op automatische piloot mijn online trainingen verkoop.

Mijn bedrijf is keihard gegroeid en ik heb het leven terug dat ik voor mijzelf wil. Meer (financiële) rust en vrijheid. Niet alleen op zakelijk gebied, maar vooral ook privé. Want laten we eerlijk zijn, dat staat nauw in verband met elkaar! Mijn persoonlijke doel is om met mijn business mijn droomleven te creëren.

Natuurlijk sta ik nu niet stil, want groei is een van mijn belangrijkste kernwaarden. Ik vind het heerlijk om te blijven leren, nieuwe kennis op te doen en steeds weer een stapje verder te komen!

Wat een serieus verhaal hè?
Tijd voor wat leuke weetjes over mij.

Ik ben een echte introvert en vind het heerlijk om alleen te zijn. Ik heb ook regelmatig me-time nodig en die pak ik dan ook zeker.

Ik kom uit een heel leuk dorp uit de Achterhoek, maar tegenwoordig woon ik in Leeuwarden. Hier ben ik naartoe verhuisd vanwege de liefde!

Ik vind het heerlijk om de heeele avond in bad te liggen met een serie, met als gevolg dat ik toch zeker wel twee of drie keer warm water bij moet vullen. Helaas heb ik zelf geen bad, dus claim ik af en toe die van mijn ouders.

Ik kan urenlang naar mooie muziek luisteren, ookal is het 10 x hetzelfde album achter elkaar. Zelfs na 10 x op repeat krijg ik dan nog kippenvel. Mooie muziek maakt mij ook echt aan het janken.

Ik was leadzangeres in verschillende coverbands en heb ook met mijn vader een aantal jaar samen gespeeld! Op het podium staan met een enthousiast publiek voor je is echt het beste gevoel ooit.

Ik hou ervan om in het weekend urenlang in de keuken te staan. Een nieuw Moluks gerecht uitproberen, of lekker iets bakken. Mijn vriend eet het gelukkig graag op! (Ik ook trouwens.)

En wie ben jij?

Ik ben oprecht heel erg benieuwd wie jij bent. Wat zijn jouw dromen en doelen? Waar loop jij tegenaan als ondernemer? Laat me weten wat jouw uitdagingen zijn en waarmee ik jou helpen!

Het is mijn missie om jou te helpen groeien met je bedrijf. Om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via je online kanalen, zodat jij echt goed kunt leven van je bedrijf, onderneemt onder jouw voorwaarden en met je business je droomleven creëert!

Vraag nu een gratis strategiesessie aan en wie weet spreken we elkaar snel!

Wil je samen met mij ontdekken welke groeikansen er op jou liggen te wachten?