Meer tijd voor de groei van
je bedrijf, je klanten én jezelf
met een Technisch VA+

Ik help jou als online ondernemer met alle (technische) taken binnen je bedrijf waar jij geen tijd & energie aan wilt verspillen én denk strategisch met je mee

Optimaal groeien doe je samen

Jouw bedrijf loopt goed en het is tijd voor de volgende stap! Eigenlijk ben je te hard gegroeid, of wil je juist alvast ruimte maken voor de plannen die je hebt. Je weet: als ik verder wil groeien, dan kan ik niet meer alles alleen. Of beter gezegd, je wíl niet meer alles alleen doen.

Alle (technische) rompslomp binnen je bedrijf kost je op dit moment veel te veel tijd en energie. Tijd die jij veel beter kunt besteden aan de groei van je bedrijf, aan je klanten én aan jezelf. Alle taken waar je elke week weer tegenop ziet en geen zin meer in hebt? Die doe ik voor je en waar mogelijk automatiseren we ze.

Als Technisch VA+ is het mijn taak om jou te ontzorgen en te ondersteunen waar nodig. Werkzaamheden voor je uit handen nemen, processen optimaliseren en automatiseren, zodat jij meer tijd en ruimte hebt in je agenda maar ook zodat dingen binnen je bedrijf slimmer zijn ingericht en klaar zijn voor (nog meer) groei. Daar stopt het niet, want ik ben tegelijkertijd je strategisch sparringspartner en denk dus ook pro-actief met je mee.

Sluit al die onrustige tabjes in je hoofd en deel ze met mij

Door mij in te zetten als jouw technisch virtual assistant en strategisch sparringspartner krijg je meer rust en ruimte in je hoofd, zodat er meer ruimte is voor groei en voor jezelf. Jij kunt de tabjes sluiten, nadat je ze naar mij hebt gecopy-pastet. Je kunt ervan uit gaan dat ik het op de juiste manier voor je oplos en alle werkzaamheden pietje precies voor je uitvoer. En als ik twijfel over hoe jij iets geregeld wilt hebben dan vraag ik het je.

Ik wil jou en je bedrijf door en door leren kennen, zodat ik weet wat jij belangrijk vindt en waar je voor staat, welke waarden jij hanteert. Op die manier kan ik jou het beste ondersteunen. Ik zal je helpen met de dingen die je van me vraagt, maar ik ga (gevraagd en ongevraagd) verder dan dat om jou optimaal te helpen. 

Als webdesigner & online business strateeg heb ik de afgelopen 6 jaar ontzettend veel gezien en gedaan. Zowel bij veel verschillende type klanten als binnen mijn eigen bedrijf. Als ik bij jou dingen zie die beter of slimmer kunnen, of waarvan ik denk dat je het beter anders kunt doen, dan zeg ik het je! Als we een samenwerking aangaan voel ik me namelijk erg verantwoordelijk en betrokken.

Wat ik als Technisch VA+ voor je kan doen

Wat ik zoal doe en waar ik je concreet bij kan helpen? Heel veel! Maar hieronder enkele voorbeelden:

✦   Website onderhoud & aanpassingen
✦   Nieuwe pagina’s bouwen & vullen met content
✦   Teksten redigeren voor je website of e-mails
✦   Processen in kaart brengen en optimaliseren
✦   Strategisch overleg over de volgende stap in je bedrijf
✦   Praktische en strategische ondersteuning bij lanceringen
✦   Funnels bouwen en e-mailmarketing
✦   Koppelingen maken tussen systemen
✦   Webinarsysteem inrichten & alles eromheen
✦   Social media posts inplannen
✦   Visuals maken voor social, webinars, e-books, etc.
✦   Podcasts omzetten naar blogs & andere soorten content
✦   Onboarding van nieuwe klanten
✦   Inbox bijhouden & trouble shooting

Heb je ergens anders hulp bij nodig en vraag je je af of ik jou daar ook bij kan helpen? Stuur me dan zeker een berichtje!

Met deze systemen werk ik zoal

Staat jouw systeem er niet tussen? Ik ben echt een tech-nerd en leer supersnel. Ik vind het dan ook fantastisch om nieuwe systemen te ontdekken en uit te zoeken.

Werkwijze & praktische info

01. Eerst kennismaken. Zijn we een match?

We beginnen natuurlijk met een kennismaking om te bepalen of we een goede match zijn. Daarbij vind ik het niet alleen belangrijk om te kijken of ik jou praktisch gezien kan helpen en dus alle benodigde skills bezit, maar ik wil ook dat er een klik is. Zo geeft het ons beide plezier en ontstaat er de beste samenwerking.

We bespreken waar jij op dit moment tegenaan loopt en waar je hulp bij nodig hebt. Daaruit volgt een globaal takenpakket en bespreken we hoeveel uur ik wekelijks/maandelijks voor je beschikbaar ben. Mocht later blijken dat je meer of juist minder uren nodig hebt, dan passen we dat natuurlijk aan.

02. Oh yes, we gaan ervoor samen!

Gaan we een samenwerking aan dan wil ik alles te weten komen over jou en je bedrijf. Ik wil gaan voor een duurzame samenwerking, zodat ik op een gegeven moment aan 1 woord genoeg heb als jij mij een taak geeft.

Voor een goede samenwerking vind ik het belangrijk om elkaar regelmatig te spreken, maar ik houd er niet van om onnodig lang te vergaderen. Jouw tijd is kostbaar (en de mijne ook) en in mijn werk voor jou wil ik zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

Het zal een mix zijn van verschillende Technisch VA werkzaamheden en daarnaast kan ik ook je strategisch sparringpartner zijn. Juist omdat ik in je bedrijf werk kan ik goed met je meedenken over wat strategisch een slimme volgende stap is én ik kan het direct voor je uitvoeren. Hoe handig is dat? 

03. Zo doen we het praktisch, qua uren & administratief.

Tijdens onze kennismaking spreken we op basis van de werkzaamheden een aantal uur per week/maand af tegen een vast tarief. Zo weten we beide waar we aan toe zijn en reserveer ik voldoende tijd voor jou. Aan het begin van elke maand ontvang je van mij de factuur en dan ga ik lekker voor je aan de slag!

Na de eerste maand kijken we samen hoe het gaat, of het aantal uren klopt en of we beide nog steeds blij zijn. Heb je extra hulp nodig of merken we dat er structureel meer uren nodig zijn voor de werkzaamheden die we samen hebben bepaald? Dan laat ik je dat weten.

Het kan natuurlijk zo zijn dat er eens een drukkere maand tussenzit vanwege een lancering, event of live dag bijvoorbeeld. Extra gewerkte uren worden dan de volgende maand gecompenseerd, of aan het einde van de maand extra gefactureerd tegen het afgesproken tarief. Natuurlijk communiceer ik dit altijd op tijd met je. Extra uren werken gaat in overleg en je ontvangt nooit zonder aankondiging een extra factuur.

Elke maand ontvang je een overzicht van mijn gewerkte uren en wat ik voor je heb gedaan in die tijd.

Technisch VA

Wie is Elisha Laisina

Mijn naam is Elisha en op dit moment ben ik 33 jaar. Samen met mijn man Ronnie en ons zoontje Eamon woon ik in Leeuwarden. Hier kom ik oorspronkelijk niet vandaan. Ik ben geboren en opgegroeid in de Achterhoek, in Winterswijk. Voor de liefde ben ik naar het noorden verhuisd. ❤️

Nu ik mama ben merk ik dat mijn ambitie is veranderd en dat ik meer naar binnen keer. Ik heb minder behoefte aan ‘out there’ zijn. Zichtbaar zijn en actief marketing & sales doen, daar word ik op dit moment niet blij van. Met leuke ondernemers werken en met websites, techniek (en eventueel strategie) bezig zijn vind ik alleen veel te leuk! Dus het is tijd voor een verandering.

Ik dacht, hoe kan ik dit nog steeds doen maar dan op een meer continue basis? Een (langdurige) samenwerking waarbij ik echt iets voor andere ondernemers kan betekenen, hen doorlopend goed kan ondersteunen en waarbij ik zelf minder aan de voorkant aanwezig hoef te zijn? Mijn antwoord: technisch VA & sparringpartner zijn en lekker vanachter mijn laptop doen waar ik goed in ben! 🙌🏼 

Ik hou ook echt van alle werkzaamheden die je ook maar enigszins onder de rol van een technisch VA kunt scharen. Werkzaamheden waar jij zelf waarschijnlijk absoluut geen zin in hebt, ingewikkeld vindt (want techniek), of je niet in wil verdiepen. Ik heb er nu al zin in en ik kom jou heel graag helpen binnen je bedrijf!

Veelgestelde vragen

Met welke systemen werk je allemaal?
 
In de afgelopen jaren heb ik met onwijs veel systemen gewerkt. Hieronder zie je een overzicht van de systemen waar ik op dit moment dagelijks/wekelijks mee werk.

Staat jouw systeem er niet tussen? Geen probleem! Ik ben namelijk echt een tech-nerd en leer supersnel. Ik vind het dan ook fantastisch om nieuwe systemen te ontdekken en uit te zoeken.

Systemen waar ik op dit moment mee werk:
WordPress, Divi, Elementor, LearnDash, Huddle, Kennis.shop, Plug&Pay, WooCommerce, Cartflows, WP Fusion, Mollie, Stripe, Moneybird, ActiveCampaign, MailBlue, Mailerlite, Mailchipm, Canva, NOtion, Trello, Adobe Creative Cloud (Xd, Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere Pro, Acrobat), Dropbox, Google Worksapce, Gmail, Google Drive, Google Calendar, Calendly, Zoom, WebinarGeek, Instagram, Facebook, LinkedIn, InShot

Waarom werk je als Technisch VA+? Je hebt toch een bedrijf waarin je ondernemers helpt met websites, online leeromgevingen, funnels & strategie?
 
Deze vraag kreeg ik onlangs een paar keer. Dus goed om het even toe te lichten denk ik.

Sinds ik moeder ben geworden is mijn ambitie geshift van mijn bedrijf naar mijn gezin. Ik merk dat ik veel liever lekker achter de schermen aan het werk ben (voor andere ondernemers).

Zichtbaar zijn en actief marketing & sales doen voel ik op dit moment niet en als je een succesvol bedrijf wilt blijven runnen is dat natuurlijk wel nodig. Ik heb daarom op dit moment bewust de keuze gemaakt om mij daar minder op te focussen en voor leuke ondernemers te gaan werken als technisch VA.

Ik wil heel graag blijven doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben en dat past perfect binnen de werkzaamheden van een technisch VA. Daarnaast weet ik vanuit mijn eigen bedrijf heel goed wat van een technisch VA verwacht wordt (heb zelf ook met VA’s gewerkt en nog steeds) en kijk ik verder dan de werkzaamheden die je van mij vraagt.

Ik voel me erg verantwoordelijk en betrokken en ga voor een duurzame samenwerking. Als ik zie dat dingen beter of slimmer kunnen dan zal ik je dat ook zeker zeggen. En als je er behoefte aan hebt dan kan ik naast technisch VA ook jouw strategisch sparringpartner zijn (maar dit hoeft niet 😉).

Cuánto cuesta? Wat is je tarief?

Dit is afhankelijk van hoeveel uur per week/maand je mijn hulp nodig hebt, wat voor samenwerking we precies aan gaan en welke werkzaamheden je van mij verwacht. Hierover ga ik dan ook graag met je in gesprek tijdens de kennismaking!

Wil je liever voorafgaand aan de kennismaking mijn pakketten ontvangen zodat je alvast een idee hebt van de tarieven? Mail me dan via elisha@xploreonline.nl, dan stuur ik je de informatie toe.

Mijn vraag staat er niet tussen
 
Heb je nog een andere vraag? Mail me dan via elisha@xploreonline.nl of plan direct een kennismaking in. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug met een reactie!

En… Gaan we kennismaken? Ik kan niet wachten om je te spreken!